Åsa Murphy1 Nordic Choice Hotels

Ny avdelingsleder i Nordic Choice Hotels

Åsa Murphy er ansatt som leder for området profitt og distribusjon (Profit og Distribution) i Nordic Choice Hotels. Hun starter i stillingen med umiddelbar virkning.

Publisert

Åsa Murphy har fått ny lederstilling i Nordic Choice Hotels.

Hun kommer fra stillingen som Head of Distribution i Nordic Choice, og har tidligere hatt flere lederposisjoner i reiselivsbransjen, blant annet som markedsdirektør i Expedia og Revenue Manager i Rezidor.

Distribusjonsstrategi og omsetningsstyring

– Disse feltene ligger meg varmt om hjertet og i tillegg får jeg fortsette arbeidet med mitt team. Vi har høye mål, og det blir utrolig gøy å se hva vi kan få til sammen i tiden som kommer, sier Murphy.

Hun får ansvaret for å utvikle og implementere selskapets distribusjonsstrategi og omsetningsstyring. Analytiske, strategiske og kreative evner, grundig innsikt i markedssituasjon og gode lederegenskaper er kriterier som ligger til grunn for ansettelsen.

– Enorm innsikt og kunnskap

– Det er avgjørende å ha en dyktig leder på disse områdene for å sikre Nordic Choice sin fremtidige konkurransedyktighet og vekst. Hun har bred erfaring fra reiselivsbransjen og besitter enorm innsikt og kunnskap, mener viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Bjørn Arild Wisth.

– Åsa Murphy tar nå over den viktige jobben med å sikre at vi står sterkt i et fremtidig distribusjonslandskap som både er komplekst og i rask endring. Vi ønsker henne lykke til og ser fram til å løse spennende oppgaver sammen med henne, sier Wisth.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS