Bjørg Hult Rezidor heder

Norsk leder ble årets hotelldirektør i Rezidor

Bjørg Hult, som er direktør ved Park Inn by Radisson Stavanger, stakk av med den mest prestisjetunge prisen under Rezidors årlige globale lederkonferanse i Abu Dhabi. Hun ble nemlig kåret til «Årets hotelldirektør» i Rezidor Hotel Group.

Publisert

Bjørg Hult med prisen Årets hotelldirektør på Rezidors årlige globale lederkonferanse. Hult er avbildet sammen med CEO Wolfgang Neumann (fra venstre), Oliver Harnish (COO) og Michael Farell (Senior Vice President Human Resources).

– Å bli tildelt denne prisen er en stor inspirasjon for både meg selv og for hele personalet ved hotellet. En viktig grunn til at vi lykkes er uten tvil at vi har et motivert og energisk team med et godt arbeidsmiljø. Prisen gir oss en bekreftelse på at vi er på riktig vei og at ledelsen i Rezidor setter pris på hva vi har oppnådd, sier Bjørg Hult.

Vise til sterke resultater

Bjørg Hult har jobbet i Radisson i 25 år, og startet karrieren som personlig assistent til daglig leder ved SAS Royal Hotel i Stavanger i 1989.

I 2009 fikk hun jobben som hotelldirektør ved Park Inn by Radisson Stavanger. Og hun kan vise til svært gode resultater i tiden hun har ledet hotellet.

Hvert år møtes alle regionale ledere og hotelldirektører i de 430 hotellene Rezidor Hotel Group driver i Europa, Midtøsten og Afrika, til en konferanse om utvikling og strategi videre. Under konferansen ble det gjort stas på flere hoteller og hotelldirektører som har utmerket seg i løpet av det siste året.

Gir gjestene en positiv opplevelse

Rezidor Hotel Group er en del av Carlson Rezidor Hotel Group. Konsernet har over 430 hoteller i drift eller under utvikling. Rezidor Hotel Group driver hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn i Europa, Midt -Østen og Afrika.

– Jeg er stolt av Bjørg Hult og teamet hennes. År etter år har hun gitt gjestene en positiv opplevelse, til tross for at visse deler av hotellet er litt slitt. Kundeundersøkelser fra Park Inn by Radisson Stavanger viser at gjestene er svært fornøyd med tilbudet og servicen de opplever under sine opphold. Bjørg Hult er et menneske med stå-på-vilje som inspirerer de ansatte til å levere fremragende service, og er opptatt av utvikling og resultater, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Carlson Rezidor.

Mange planer for fremtiden

Bjørg Hult gleder seg til å fortsette arbeidet med å utvikle Park Inn by Radisson Stavanger videre i tiden fremover – og har mange planer for å utvikle hotellet og holde den høye kvaliteten hotellet har.

– Dette viser at innsatsen som våre ansatte legger ned hver dag blir lagt merke til i konsernet og det gir oss en ekstra motivasjon til å nå nye høyder, sier Bjørg Hult.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS