Torgeir Silseth Choice nett

Norsk Hotellhøgskoles Hederspris til Silseth

Torgeir Silseth, som er administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, har fått Norsk Hotellhøgskoles Hederspris 2014. Utdelingen skjedde på Serviceforum.

Publisert

Torgeir Silseth har fått Norsk Hotellhøgskoles Hederspris. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Det er spesielt hyggelig å få en slik annerkjennelse fra høyskolen som jeg selv har gått på. Det var Norsk Hotellhøgskole som ga meg kompetansegrunnlaget for å gjøre en karriere i hotellbransjen. Nettopp derfor er det viktig for meg å bidra til å fremme en god relasjon mellom bransjen, studentene og utdanningsinstitusjonene, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Startet i Kristiansund

Silseth begynte sin hotellkarriere som kokkelærling på Quality Grand Hotel i Kristiansund, og tok deretter utdannelse ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

I 1991 ble han hotelldirektør for Quality Hotel Hafjell. Siden det har han både vært driftsdirektør og visekonsernsjef for samme kjede. I 2006 tiltrådde han stillingen som administrerende direktør for Choice Hotels Scandinavia, som i dag heter Nordic Choice Hotels.

Fremmer Norsk hotellhøgskoles studenters interesser

Det er Norsk Hotellhøgskole i samarbeid med studentforeningene Norsk Hotellhøgskoles Union og Serviceforum som deler ut bransjeprisen. Prisen ble tradisjonen tro utdelt ut under Serviceforums årlige bankettmiddag i Stavanger.

Torgeir Silseth sammen med Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

I juryens begrunnelse står det at Silseth tildeles prisen på bakgrunn av sin enestående innsats med å fremme Norsk hotellhøgskoles studenters interesser. Hans vedvarende interesse for kompetanseheving i alle ledd i hotellnæringen har gjennom en årrekke bidratt til et tett samarbeid mellom Norsk Hotellhøgskole og næringen regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Stordalen er stolt

– Utmerkelsen gjør meg stolt. Som administrerende direktør for Nordic Choice Hotels har Torgeir utfordret det nordiske hotellmarkedet. Gjennom selskapets multibrandingstrategi har han fremmet nytenkende og skreddersydde hotellopplevelser for ulike kundesegmenter. Det setter norsk hotellbransje på kartet, og gavner både hotellgjestene og bransjen for øvrig, sier Petter A. Stordalen, styreleder og eier av Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS