Marcus Ajnemark Moestue

Marcus Ajnemark ny produktsjef i Moestue

Moestue Grape Selections har ansatt Marcus Ajnemark som ny produktsjef, etter Aina Mee Myhre. – Han vil utgjøre en stor ressurs for oss, sier Christopher Moestue. Ajnemark kommer fra stillingen som produktsjef i Fondberg, og startet i stillingen mandag 1. juni.

Publisert

Marcus Ajnemark er ny produktsjef i Moestue Grape Selections.

Ajnemark trer inn i produktavdelingen hos Moestue Grape Selections og vil få ansvar for utvikling av nye prosjekter, samt arbeide tett med resten av teamet på eksisterende portefølje.

Produktavdeling

Han blir del av en produktavdeling bestående av produktdirektør Christopher Moestue, porteføljesjef Mattias Hallin, produktkoordinator Camilla Wedding og kommunikasjonssjef Eirik Sand Johnsen.

– Jeg har alltid hatt stor respekt for hva Moestue Grape Selections har fått til og for det høye kunnskapsnivået som ligger i firmaet. Porteføljen er eksepsjonell, og det blir veldig spennende å videreutvikle denne fremover, sier Marcus Ajnemark.

– Rustet for fremtiden

– Marcus Ajnemark har masse erfaring og kunnskap, og med han på laget har vi et team som står vel rustet for fremtiden og som kan ta MGS et steg videre. Marcus vil utgjøre en stor ressurs for oss, sier Christopher Moestue i en pressemelding.

– Ajnemark vil tilføre nye tanker og kreativitet til teamet vårt. Han vil få ansvar for utvalgte produsenter, og gjøre det han er best på, nemlig å utvikle nye idéer i en bransje som er i stadig bevegelse, sier porteføljesjef Mattias Hallin.

Moestue Grape Selections

Moestue Grape Selections ble startet av Christopher Moestue i 1996, og har hele tiden holdt fokus på klassiske europeiske vinområder, og kvalitetsviner med unik lokal signatur. Selskapet er i dag et av Norges største privateide vinimportfirmaer og inngår i Moestue-Gruppen, som består av fire importselskaper i Norge, samt virksomhet i Sverige og i Finland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS