LioraLeviNordiskMesterVinkelner

Liora Levi tok hjem vinkelner-NM

Nylig vant Liora Levi (36) det nordiske mesterskapet for vinkelnere. Da var det kanskje ikke helt overraskende at hun i helga også tok hjem det norske mesterskapet, som ble arrangert i forbindelse med Oslo Vinfestival. Men hun måtte kjempe hardt for å hente hjem tittelen foran sølvvinner Heidi Iren Hansen og bronsevinner Simon Zimmermann.

Publisert

Liora Levi vant det norske mesterskapet for vinkelnere i helga. (Foto: Hilde Kavli/Vinkelner.no)

Tittelen i Norsk Vinkelnermesterskap henger høyt i hotell- og restaurantbransjen i Norge. Denne gangen var det altså damene som la beslag de to topplassene.

Les også: Norge har Nordens beste vinkelner

I Vinoteca

Liora Levi arbeider i Vinoteca som sommelier, sølvvinner Heidi Iren Hansen jobber hos Norske selskab som sommelier, mens bronsevinner sommelier Simon Zimmermann jobber på Lysebu som kjellermester/hovmester.

Ellers deltok Magnus Egerdahl Nørsett (sommelier på Statholdergaarden), Henrik Dahl Jahnsen (sommelier på Bølgen & Moi Kristiansand), Linn Albertsson (hovmester på Bølgen & Moi Briskeby) og Alexander Iversen (hovmester på Cru).

Antinori Norsk Vinkelnermesterskap 2013

Antinori Norsk Vinkelnermesterskap 2013 ble arrangert på Latter på Aker Brygge søndag 10. februar, og samlet over 400 gjester og tilskuere. Christer Berens, selv vinkelner og kjent fra P4 og TV2, var konferansier under konkurransene og ledet forsamlingen på en ypperlig måte gjennom utøvernes forskjellige øvelser i NM. Ifølge hovedtilrettelegger og vinjournalist Merete Bø var teorien på et høyt faglig nivå. All grunn til å tro henne, da i tillegg til å være visepresident i Norsk Vinkelnerforening er den norske vinkelneren som har fått best resultater de seneste årene på konkurranser ute i verden, skriver Vinkelner.no.

"

Finalistene i Norsk Vinkelnermesterskap 2013. (Foto: Hilde Kavli/Vinkelner.no)

Juryen

Hoveddommere under Norsk Vinkelnermesterskap 2013 var Christopher Moestue, Robert Lie, Knut Espen Misje og Ole Martin Alfsen.

Les mer om mesterskapet på Vinkelner.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS