Timothy Alun Mühlbeyer

Kjemper om plass i Diageo World Class

Timothy Alun Muhlbeyer fra Nedre Foss Gård i Oslo, Sondre T. Kasin fra Morgenstierne i Oslo og Jørgen Dons fra Raus var de tre beste i den norske finalen av Diageo World Class Bartender of The Year.

Publisert

Sondre T. Kasin fra Morgenstierne i Oslo.

De tre reiser nå til Danmark for å delta i den siste kvalifiseringsrunden – før den store finalen i verdens største bartenderkonkurranse, Diageo World Class Bartender of The Year. Finalen arrangeres i Sør-Afrika i september.

Sondre T. Kasin skal for øvrig også representere Norge i finalen av Linie Award tirsdag 11. juni.

Les også: Representerer Norge i Linie Award 2015

Kjemper om finaleplass i Sør-Afrika

"

Timothy Alun Muhlbeyer fra Nedre Foss Gård i Oslo.

I den nordiske delsfinalen kjemper de tre finalistene om tittelen «Norges beste bartender», samt om plassen for å representere Norge i verdens største bartenderkonkurranse.

Diageo World Class Bartender of The Year er en av verdens største og mest prestisjefylte bartenderkonkurranser.

Jørgen Dons fra Raus i Trondheim

15 000 bartendere fra 50 land

Så langt har over 15 000 bartendere fra 50 land vært gjennom konkurransen, som har eksistert i sju år. I konkurranseforløpet testes bartendernes mixologi-ferdigheter, og underveis skaper dette drikkeopplevelser som tar bartenderfaget til nye høyder.

World Class gir også bartenderne veiledning og opplæring gjennom partnerskap med noen av bransjens mest erfarne aktører, og vinneren går rett til topps i den internasjonale eliteserien.

"Bartendernes VM"

Bartenderne blir bedømt av et erfarent dommerpanel bestående av bransjeeksperter, tidligere vinnere og deltakere som nøye vurderer prestasjonene deres under konkurransen.

For å komme seg videre i det som kalles bartendernes VM, kreves det mer enn gode cocktail-oppskrifter. Kreativitet, showmanship og ikke minst morsomme innslag er avgjørende når dommerne endelig avgjør hvem som fortjener å gå videre.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS