Anett Thulin Røkke

Kåret til årets unge ledere

Lederen for Nordic Choice Hotels interne reklamebyrå, InHouse, Anett Thulin Røkke, kåret til Årets Unge Leder da HSMAI delte ut prisen tirsdag 22. oktober. Men hun måtte dele seieren med Atle Minothi, driftsdirektør for Akerrestauranter AS & Småting AS i Oslo.

Publisert

Anett Thulin Røkke er kåret til Årets Unge Leder 2013.

I juryens begrunnelse for Anett Thulin Røkke heter det blant annet:

«Årets Unge Leder i Reisebransjen har fått nye, store utfordringer det siste året, som er blitt taklet på en imponerende måte. I løpet av det siste året er det implementert effektiviseringssystemer i avdelingen, som har vært nyttige bidragsytere til de gode resultatene som oppnås. Vinneren sitter også i flere styringsgrupper og ledergruppen i konsernets markedsavdeling, der hennes kompetanse, engasjement og helhetstankegang verdsettes».

Kreativt team i Nordic Choice Hotels

Anett Thulin Røkke har vært en del av det kreative teamet til Nordic Choice Hotels siden 2008, og siden høsten 2010 har hun vært leder for InHouse Reklamebyrå, Nordic Choice Hotels interne reklamebyrå.

– Vi i har lenge vært klar over Anetts kreative sider, og etter at hun tok over som leder for InHouse, har hun vist oss lederegenskaper i Nordic Choice ånd. Med energi, mot og begeistring har hun skapt engasjement i hele markedsavdelingen. Vi er veldig glad for at hun for annerkjennelse for sine lederegenskaper, sier Petter A. Stordalen, eier og styreformann Nordic Choice Hotels.

Atle Menothi fra Akerrestauranter AS ble også Årets Unge Leder 2013.

Driftsdirektør for Akerrestauranter

Årets Unge Leder i Reisebransjen: Atle Minothi, driftsdirektør for Akerrestauranter & Småting AS, Oslo

«Som driftsdirektør i en av landets største restaurantgrupperinger har han ofte hektiske dager, men det siste året har vært spesielt på grunn av ombyggingen av Louise Restaurant & Bar og utviklingen av det nye restaurantkonseptet Albert Bistro. Utfordringene sto i kø, både når det gjaldt HR-relaterte saker, driftsmessige utfordringer og byggetekniske saker, oppgaver som ble løst på en utmerket måte. Atle er lojal og kunnskapsrik og har utviklet seg meget positivt som leder, ikke minst det siste året», heter det i en pressemelding fra HSMAI.

De andre finalistene:

Ida Victoria Silseth Bakken, salgs- og markedssjef Konferanse, Eurest AS

Ida Elisabeth Dønheim, administrerende direktør, Thon Hotel Vårsøg, Surnadal

Håkon Gjerde, direktør, Park Inn by Radisson Oslo

Jannicke H. Lorentzen, fungerende hotellsjef, Scandic Sjølyst

Cathrine Pedersen, direktør, Thon Hotel Lillestrøm

Susanne Petzold, direktør, Thon Hotel Gyldenløve, Oslo

Christian Fredrik Sandberg, direktør, Saga Hotel, Oslo

Linn H. Svendsen, direktør, Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS