Sidsel Haavardtun tildeles Norsk hotellhøgskoles hederspris. Foto Herman Nordby

HR-direktøren i Rica Hotels fikk hederspris

Rica Hotels’ HR-direktør Sidsel Haavardtun har blitt tildelt Norsk Hotellhøgskoles hederspris for sin ekstraordinære innsats med å fremme hotellhøgskoles interesser. Hun har over lengre tid jobbet aktivt for kompetanseheving i alle ledd av hotellnæringen.

Publisert

Rica Hotels’ HR-direktør Sidsel Haavardtun har blitt tildelt Norsk hotellhøgskoles hederspris under Serviceforum 2013. Fra venstre Truls Engstrøm (instituttleder NHS), Herman Nordby (Serviceforum), Sidsel Haavardtun og Christian Hagen (Norsk hotellhøgskoles Union).(Foto: Serviceforum, Herman Nordby)

– Det er veldig hyggelig og morsomt å få denne prisen. Mitt mål er at hotellfaget skal stå øverst på ønskelisten for høyre utdanning blant engasjerte, serviceinnstilte og faglig sterke ledertalenter, sier Haavardtun.

På Serviceforum

Sidsel Haavardtun har vist en enestående innsats for å fremme NHS-studentenes interesser. (Foto: Rica Hotels)

Norsk hotellhøgskole (NHS) sin hederspris blir delt ut av Norsk hotellhøgskole, i samarbeid med Norsk hotellhøgskoles Union og Serviceforum.

I begrunnelsen står det at prisen tildeles Sidsel Haavardtun for hennes enestående innsats med å fremme NHS-studentenes interesser. Hennes vedvarende interesse for kompetanseheving i alle ledd i hotellnæringen har gjennom en årrekke bidratt til et tett samarbeid mellom NHS og næringen regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Utvikler dyktige talenter

For å få hedersprisen må kandidaten ha vært en god støttespiller for skolen, gjort en innsats for NHS over tid, vært med på å opprettholde og styrke merkevaren NHS, arbeidet aktivt for studentenes interesser og arbeidet for å styrke norsk vertskapsindustri.

– Rica Hotels ansetter årlig flere medarbeidere til stillinger på ulike nivåer som er utdannet ved NHS, og som vi gir mulighet til en karriere hos oss. Det er derfor viktig og naturlig for meg og for Rica Hotels å ta vare på og videreutvikle talenter. Dette gjør vi blant annet ved å ha kontakt med studentene i ulike fora, bidra til med bachelor- og masteroppgaver og deltagelse på karrieredager, forteller Haavardtun.

Bidrar til kompetanseheving

Hun har jobbet med dette i en årrekke og deltar blant annet i høgskolens samhandlingsråd for å videreutvikle skolen og bidra til kompetanseheving.

– At Rica Hotels’ HR-direktør tildeles hedersprisen, er en bekreftelse på at våre dyktige medarbeidere jobber aktivt for å utvikle dyktige talenter og styrke hotellfaget. Vi er veldig stolte over at Haavardtun tildeles denne velfortjente prisen, sier konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels.

Prisen ble delt ut under den årlige banketten i forbindelse med fagkonferansen for hotell-, restaurant, og reiselivsbransjen ved Norsk hotellhøgskole torsdag 14. mars.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS