Arne Hjeltnes og Ingrid Espelid Hovig

Hjeltnes leder Det norske måltid

Arne Hjeltnes skal lede den store finalekvelden av Det norske måltid i Stavanger på Clarion Hotel Energy torsdag 8. januar 2015. Han har også takket ja til å være konferansier på den matfaglige konferansen, som skjer samme dag i Måltidets Hus.

Publisert

Arne Hjeltnes skal lede finalen av Det norske måltid i januar. Her sammen med Ingrid Espelid Hovig ved en tidligere anledning av Det norske måltid. (Foto: Næringsforeningen i Stavanger)

– Jeg gleder meg til Det norske måltid, og den festen det blir når vi skal hylle produsenter og deres produkter fra hele landet. Nordmenn er i ferd med å bli skikkelig stolte over sine råvarer og mattradisjoner, og derfor er det ekstra gøy å stå på scenen og lede Det norske måltid for sjuende gang, sier Hjeltnes

24 finaleprodukter

24 finalister er klare etter hardt juryarbeid på Matstreif i Oslo. Nå er planene for finalen lagt, og forberedelsene til Det norske måltid er i full gang.

– Vi gleder oss til den store festkvelden torsdag 08.01.15 i Stavanger, der vi dekker opp i byens nye storstue på Clarion Hotel Energy, sier daglig leder Kristin Austigard i iPax Mat.

Les mer om Det norske måltid på Ipaxmat.no. Her kan du også melde deg på finalefesten.

Pressemelding

(Foto: Næringsforeningen i Stavanger-regionen)

"
Powered by Labrador CMS