Jörg Otto Stehl

Fra Servicegrossistene til Samkjøpsgruppen

Jörg Otto Stehl, en bransjeveteran i storhusholdningsmarkedet og leverandørindustrien, er ansatt markeds- innkjøpsdirektør i Samkjøpsgruppen AS. Han starter i stillingen 1. mars 2015. Han kommer fra stillingen som direktør forretningsutvikling hos Servicegrossistene. 

Publisert

Stehl har siden 1978 jobbet med salg, markedsføring og innkjøp i storhusholdningsbransjen.

I 1995 tok han initiativ og var ansvarlig for stiftelsen av Systemkjøp, og i 2001 startet han som innkjøpsdirektør i NHO Reiseliv, og utviklet deres innkjøpskjede til å bli en av landets største innkjøpskjeder for horeca-bedrifter.

Markeds/innkjøpsdirektør

Stehl vil den første tiden jobbe som markeds/innkjøpsdirektør i tospann med Arne Paulsen. Etter hvert vil han ta over ledelsen av kjeden.

«Med sin faglige bakgrunn, bransjekunnskapen og mangeårige erfaring fra innkjøp og kjededrift, forventer vi at Jörg skal bidra til å videreutvikle Samkjøpsgruppen som en 100 prosent fri og uavhengig innkjøpskjede til medlemmenes beste», heter det i en pressemelding.

- Utvikling i feil retning

«Bransjen er i en endringsprosess der stadig flere innkjøpskjeder er styrt og/eller eid av grossistleddet eller bransjeorganisasjoner. Vi mener dette er en utvikling i feil retning. Samkjøpsgruppen skal være uavhengig, jobbe tett sammen med leverandørindustrien, og være en garantist for å skape rettferdighet, balanse og sunn konkurranse i markedet. Alle ansatte ser frem til at Jörg Otto Stehl starter hos oss og utvikler nye, mer rettferdige innkjøpskonsepter for både dagens og nye medlemmer av Samkjøpsgruppen AS», heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS