Mikael Hansson Coor

Fra Grønland til kjøkkensjef i Coor

Som prisbelønt kokk, mentor for flere medaljerte kokker og kjøkkensjef på Grønlands ledende gourmetrestaurant, Sarfalik i Nuuk, er Mikael Hansson en lidenskapelig kjøkkensjef som leverer enestående kulinariske opplevelser. Nå er han klar for å drive førsteklasses konferanserestaurant hos en av Coors kunder i Stavanger.

Publisert

Den prisbelønte kokken Mikael Hansson er ny kjøkkensjef i Coor.

Coor Service Management har fått ansvar for et nytt konferansesenter i Stavanger, som inkluderer en restaurant av høy internasjonal standard.

Med seg på laget har Coor fått en av Nordens beste kjøkkensjefer til å drive restauranten, Mikael Hansson.

Sverige og Grønland

Hansson arbeidet ved flere gourmetrestauranter i Malmö før han kom til Nuuk i 2002. Her var han med og startet opp gourmetrestauranten Sarfalik i det femstjerners konferansesenteret Hotell Hans Egede.

– Jeg liker å skape noe med mine hender, det er et ønske jeg har hatt siden barndommen. Nå skal jeg sammen med Coor være med og skape unike matopplevelser i konferansesenteret. Jeg ser frem til å bli kjent med norsk matkultur og oppstarten 1. juli, sier han.

Forbereder oppstarten

Mikael Hansson tiltrådte i Coor Service Management 1. mai og skal forberede oppstarten frem til 1. juli.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått Mikael med på laget i Coor, forteller Knut Sigvartsen, forretningsenhetssjef i Coor.

– Dette gir oss mulighet til å være med og skape et unikt konferansekonsept og er med på å befeste Coors posisjon som en betydelig aktør innen kantine og catering i Norge.

70 kantiner i porteføljen

Coor er en av markedets største kantineleverandører i Norden med mer enn 70 kantiner i porteføljen, hvor de fleste leveres som en del av kantinekonseptet FOOD by Coor.

Du kan lese mer om Food by Coor og Coor som kantineleverandør her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS