Anne Mari Halsan MatPrat

Forlater MatPrat

Direktør Anne Mari Halsan forlater MatPrat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Hun går videre til stillingen som administrerende direktør i Mindshare Norge.

Publisert

Anne Mari Halsan forlater MatPrat. (Foto: Newswire)

Halsan ble ansatt i MatPrat, Opplysningskontoret for egg og kjøtt i 2009. En av hennes første oppgaver var å forestå fusjonen av de tidligere Opplysningskontoret for kjøtt og Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt, samt etablere og iverksette en helt ny strategisk plattform for den fusjonerte virksomheten.

Ledet endringsprosessen

Halsan har gjennom snart seks år ledet en omfattende endringsprosess der opplysningstilbudet har blitt redesignet for å svare til forbrukernes behov og ønsker i dagens digitaliserte mediemarked.

MatPrat har gjennom dette posisjonert seg en ener innen matformidlingsmarkedet, og er i dag suverent størst og viktigst som mat- og matkunnskapsformidler i Norge, blant annet gjennom digitale tjenester som Matprat.no og Matstart.no.

Mindshare i GroupM

Anne Mari Halsan går til stillingen som administrerende direktør i Mindshare Norge. Mindshare inngår i GroupM som er verdens største gruppering innenfor medieinvesteringer. GroupM har en markedsandel på 40 prosent i Norden. Med en totalomsetning på over 31 milliarder dollar, er Mindshare det største nettverket i GroupM.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS