SalmaJury2011-2

Finalister i årets Salmachef

På hovedscenen på Matstreif i Oslo lørdag 15. september skal fire finalister lage hver sin Salma-rett. I år kommer finalistene kommer fra Ålgård, Fredrikstad, Orkanger og Trondheim.

Publisert

Norges Bocuse d'Or-deltaker Ørjan Johannessen (fra venstre), Eyvind Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig var dommere i fjorårets konkurranse. Hellstrøm og Hovig er i juyen også i år.

Dette er årets finalister:

Ole Martin Alfsen er konferansier under Salmachef 2012 på Matstreif til helgen.

Rune Gjertsen fra Ålgård serverer Salma med bringebær og kiwisaus

Jana Mayorova fra Fredrikstad serverer Salma tartar

Kajsa Selnes fra Orkanger serverer Lun laksecarpaccio i champagnesaus

Frank Brurarøy fra Bergen serverer Salma confitert i brunet smør, erter og spirer.

Dommerne

For første gang blir det scene med stor matkonkurranse og show på Matstreif i Oslo. Der kommer dommerne Ingrid Espelid Hovig, Eyvind Hellstrøm og Matias Spieler Bugge og Flying Culinary Circus for å smake finalistenes retter.

Salmachef arrangeres for andre gang, og showet starter lørdag 15.09 kl. 1400 der målet er å lage den beste Salmaretten.

Ole-Martin Alfsen er konferansier og skal lede det største matshowet noensinne på Matstreif.

I fjor vant Jan Ivar Nykvist konkurransen.

Jan Ivar Nykvist vant den første utgaven av Salmachef, i 2011. Her sammen med Eyvind Hellstrøm under premieutdelingen.

Les også: Nykvist vant Salmachef 2011

Premien

Finalistene konkurrerer om å vinne en reise for to til VM i kokkekunst, Bocuse d’Or i Lyon 2013. De fire finalistene er silt ut av fire av landets fremste bloggere, Lars Fredriksen, Ina Shelby, Jørn Broll og Ingunn Rekstad.

Konkurransen starter klokka 14.00 lørdag 15. september.

Du kan lese mer på Salma.no

Les også: Matstreif på Rådhusplassen

Les også: Mat fra Troms markerer seg på Matstreif

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS