Elin Ekrol2
Elin Ekrol2

Elin Ekrol blir ny HR-direktør i Scandic Norge

Elin Ekrol vender tilbake til sin tidligere arbeidsgiver, og blir HR-direktør i Scandic Hotels Norge. Ekrol var HR-direktør i Scandic fra 2011 til 2012. Siden den gang har Scandic Norge vokst kraftig, og teller nå hele 87 hoteller fordelt over hele landet. Ekrol kommer fra stillingen som HR-direktør i Findus, og begynner i stillingen 1. november 2015.

Publisert

Elin Ekrol blir ny HR-direktør i Scandic Hotels fra 1. november 2015.

Ekrol har vært offiser i marinen i nesten 16 år.

Hun har utdannelse fra Sjøkrigsskolen i tillegg til arbeidsrett fra Universitetet i Bergen, samt lederskap og organisasjonsteori. Foruten tidligere erfaring som HR-direktør ved Scandic, har Ekrol innehatt lederstillinger i Orkla og nå sist som HR-direktør i Findus.

Engasjerte kollegaer

– Jeg gleder meg stort til å jobbe i Scandic og hotellbransjen igjen. Scandic har fantastiske og engasjerte kollegaer med et stort hjerte for service og for arbeidsplassen sin, sier Ekrol i en pressemelding.

– Jeg har fra sidelinjen sett at Scandic har vært gjennom en eventyrlig vekst, og jeg må innrømme at det har klødd i fingrene etter å få være med på den viktige og spennende integrasjonsfasen Scandic har vært i siden fjorårets oppkjøp av Rica. Å videreføre arbeidet med å forene to stolte og tradisjonsrike hotellkjeder til én, er et viktig og givende oppdrag som jeg ser frem til å ta del i.

Vil styrkeorganisasjonen

– Det er svært gledelig at Elin Ekrol vender tilbake til Scandic. Hennes solide kompetanse og erfaring vil styrke vår organisasjon og jeg ser frem i mot at Ekrol nå vil tre inn i Scandic Norges ledergruppe, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"