Årets Sjømatkokk 2015 Thomas Faa1

Årets sjømatkokk er kåret

Thomas Faa fra Charles & De vant Årets Sjømatkokk 2015. Konkurransen ble arrangert under À la carte-messen i Bergen torsdag 24. september.

Publisert

Vinneren av Årets Sjømatkokk 2015, Thomas Faa (midten), flankert av Steffen Romerheim (til venstre) og Alexander Olsen.(Foto: Facebook-siden til Årets Sjømatkokk)

Vinneren ble altså Thomas Faa fra Charles & De i Sandnes. På andreplass kom Alexander Olsen fra Hanami restaurant i Oslo, mens bronseplassen gikk til Steffen Romerheim fra Cornelius på Holmen utenfor Bergen.

Kveite var årets hovedråvare i konkurransen, og i tillegg inneholdt overraskelseskurven blant annet råvarer i form av levende taskekrabber levert av Lerøy Alfheim, kråkeboller levert av Domstein Sjømat, og ferske grønnsaker fra Bama Bergen.

Foruten de tre kokkene på pallen, deltok disse i konkurransen: Caroline Øverland (Clarion Hotel Bergen Airport, Bergen), Hans Erik Olsen (NordØst Food & Cocktails, Trondheim) og Kim-Andre Samnøen (Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen).

Du kan lese mer på Facebook-siden til Årets Sjømatkokk

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS