Anita Krohn Traaseth Innovasjon norge

Anita Krohn Traaseth nye sjef for Innovasjon Norge

Hovedstyret i Innovasjon Norge har ansatt Anita Krohn Traaseth (42) som administrerende direktør. Hun tiltrer stillingen 15. september.

Publisert

Anita Krohn Traaseth (42) er ansatt som administrerende direktør i Innovasjon Norge.

Krohn Traaseth kommer fra stillingen som administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge. Hun har tidligere blant annet vært administrerende direktør i kommersialiseringsselskapet Simula Innovation (2005-2008), og har hatt tilsvarende stilling i gründerselskapet Intelligent Quality AS. I en periode var hun strategidirektør i programvaredivisjonen til Det Norske Veritas (2002-2005).

Anita Krohn Traaseth tiltrer stillingen 15. september.

De riktige egenskapene

– Jeg er meget tilfreds med at Krohn Traaseth skal overta som administrerende direktør i Innovasjon Norge. Krohn Traaseth har solid erfaring fra ledelse med teknologi, gründervirksomhet, innovasjon, omstilling og strategi. Hun har avgjort de egenskapene som trengs for å lede Innovasjon Norge i tiden som kommer, uttaler styreleder Reidar Sandal.

En av de viktigste stillingene i norsk næringsliv

– Jeg vil gratulere Anita Krohn Traaseth med en av de viktigste og mest spennende stillingene i norsk næringsliv, sier næringsminister Monica Mæland.

– Anita Krohn Traaseth har gjort seg bemerket med kompetanse både innen teknologiutvikling og ledelse. Hennes erfaring gjør henne godt egnet til å lede selskapet. Jeg ser fram til å samarbeide om Innovasjon Norges videre utvikling, sier næringsminister Monica Mæland.

Powered by Labrador CMS