Paul Are Gjønnes er ny eier og driver av Café Moa Syd. (Foto: Privat)
Paul Are Gjønnes er ny eier og driver av Café Moa Syd. (Foto: Privat)

Ny eier for Café Moa Syd i Møre og Romsdal

Paul Are Gjønnes er ny eier og driver av Café Moa Syd AS i Møre og Romsdal. Ekteparet Frode og Randi Myren har drevet kafeen i over 25 år, men har nå overlatt og solgt bedriften.

Publisert

Paul Are Gjønnes er utdannet kokk, og har studert markedskommunikasjon og markedsøkonomi ved NMH. De siste 11 årene har Gjønnes vært kommisjonær for Cafè Opus Buskerud Storsenter og Oslo Sentralstasjon.

Videreutvikle stedet

– Jeg ser frem til å ta over eierskap og drift av Café Moa Syd AS, og vil gjøre mitt beste for å videreutvikle konseptet i årene fremover i samarbeid med ivrige og flinke kollegaer. Det skal bli et dyktig team som sammen tar godt vare på våre gjester og servere mat til folk flest. Min lange erfaring og gode kunnskap innen kjøkken, bar og restaurant drift, vil bli brukt til å tilpasse produktet slik gjestene til enhver tid ønsker, uttaler Gjønnes.

Café Moa Syd AS holder til i nordvestlandets største kjøpesenter, Amfi Moa Syd, nær Ålesund. Omsetningen har ligget på rundt 12 millioner kroner de siste årene, og lønnsomheten har vært god.

Vemodig å takke av

«Vertskapsparet Frode og Randi Myren startet dagens firma Café Moa Syd AS i Moa syd sitt første butikksenter i 1991. I 1998 flyttet Café Moa Syd AS til dagens meget sentrale beliggenhet nær Matbutikken Spar Europa, G-sport og Vinmonopolet. Fra 1998 frem til i dag har de utvidet og oppgradert Café Moa Syd flere ganger, og har nå et moderne og godt markedstilpasset totalkonsept. Man har i alle år hatt fokus på allsidig kjøkken med hjemmelaget mat. Driften inkluderer koldtkjøkken, grillkjøkken, Grab´n Go og Catering», heter det i en pressemelding.

– Min kone og jeg har hatt stor glede av å arbeide med gjester og dyktige medarbeidere fra 1991 og frem til i dag. Café Moa Syd er en viktig del av vårt liv, og det blir vemodig å takke av, sier Frode Myren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS