Runar Helgeland er en av dem som kjemper om å vinne den første utgaven av Årets unge kokk, og har definitivt bakgrunn og rutine for å gjøre akkurat det! (Foto: Morten Holt)

Lag 4 - Årets unge kokk 2019

Tirsdag 24. september arrangeres Årets unge kokk og Årets kokk i Mathallen i Oslo. Vi presenterer de ulike lagene – i den rekkefølgen de starter i konkurransen. Soussjef hos NB Sørensen i Stavanger, Runar Helgeland, er en av dem som kjempe om å vinne den aller første utgaven av Årets unge kokk.

Publisert

Totalt stiller fem lag på «startstreken» både i Årets unge kokk og Årets kokk. Det hele foregår i Mathallen, og de unge kokkene skal i aksjon allerede fra klokka sju på morgenen. Deretter går det slag i slag hele dagen – med start for seniorkokkene klokka 14. Bedømmingen skjer i kveldingen – før det blir premieutdeling fra klokka 21 på kvelden.

Vinneren av Årets unge kokk blir også historisk. Det er første gang konkurransen arrangeres.

Team R.H. Norway - uten coach. (Foto: Morten Holt)

Team R.H. Norway

Kokk: Runar Helgeland (23) – soussjef for NB Sørensen i Stavanger.

Opprinnelig fra: Sandnes.

Commis: Sebastian Undheim (19) – lærling hos Bevaremegvel i Stavanger.

Opprinnelig fra: Klepp.

Coach: Tony Martin (32) – kjøkkensjef for NB Sørensen i Stavanger.

Opprinnelig fra: Stavanger.

Les også: Dette er alle lagene i Årets unge kokk og Årets kokk 2019

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS