
Lag 4 - Årets unge kokk 2019
Tirsdag 24. september arrangeres Årets unge kokk og Årets kokk i Mathallen i Oslo. Vi presenterer de ulike lagene – i den rekkefølgen de starter i konkurransen. Soussjef hos NB Sørensen i Stavanger, Runar Helgeland, er en av dem som kjempe om å vinne den aller første utgaven av Årets unge kokk.
Totalt stiller fem lag på «startstreken» både i Årets unge kokk og Årets kokk. Det hele foregår i Mathallen, og de unge kokkene skal i aksjon allerede fra klokka sju på morgenen. Deretter går det slag i slag hele dagen – med start for seniorkokkene klokka 14. Bedømmingen skjer i kveldingen – før det blir premieutdeling fra klokka 21 på kvelden.
Vinneren av Årets unge kokk blir også historisk. Det er første gang konkurransen arrangeres.

Team R.H. Norway
Kokk: Runar Helgeland (23) – soussjef for NB Sørensen i Stavanger.
Opprinnelig fra: Sandnes.
Commis: Sebastian Undheim (19) – lærling hos Bevaremegvel i Stavanger.
Opprinnelig fra: Klepp.
Coach: Tony Martin (32) – kjøkkensjef for NB Sørensen i Stavanger.
Opprinnelig fra: Stavanger.
Les også: Dette er alle lagene i Årets unge kokk og Årets kokk 2019