Drømmer du om en plass på et av de norske kokkelandslagene?

Nå har du en fantastisk mulighet til å oppleve en spennende reise, sammen med de beste kokkene i Norge.

Dette er de tre norske kokkelandslagene:

KOKKELANDSLAGET: Kokkelandslaget omtales også som kokkelandslaget senior. Laget skal bestå av 8-10 kokker og 2-4 commiser. Kokkelandslaget senior vant gull i OL 2020 i Stuttgart i Tyskland.

KOKKELANDSLAGET JUNIOR: Dette landslaget har aldersbegrensninger i VM- og OL-konkurransene. Om du ønsker å delta i VM og OL som junior, kan du ikke ha fylt 25 år 1. februar 2024. Laget skal bestå av 5-6 kokker og 2 commiser. Kokkelandslaget junior vant sølv i OL 2020 i Stuttgart.

KOKKELANDSLAGET COMMUNITY CATERING: «Community Catering» er kokker som jobber i personalrestaurant, kantine, institusjon eller catering. Laget skal bestå av 5 kokker og 2 commiser. Kokkelandslaget Community Catering ble nummer 5 i OL 2020 i Stuttgart.

Les også: Kokkelandslaget vant OL-gull

Ledes av Gunnar Hvarnes

Kokkelandslagene skal ledes av manager Gunnar Hvarnes, sammen med en kaptein for hvert lag.

Les også: Gunnar Hvarnes blir manager for kokkelandslagene

18. oktober 2020 kan du presentere deg for kokke-Norge, de norske kokkelandslagenes manager Gunnar Hvarnes og hans team i Oslo.

Dette må du gjøre nå

Hvis du er interessert, må du gjøre dette nå: Registrer deg og få tilsendt aktivitetsinformasjon for 18. oktober 2020.

Send en e-post til post@nkl.no — med følgende informasjon om deg selv:

Fornavn, etternavn, fødselsdato, størrelse på kokkejakke, hvilket år tok du fagbrev? (alle må ha fagbrev), adresse, postnr, poststed, mobilnummer og e-postadresse.

Videre må du oppgi arbeidsgiver i dag/arbeidssted, og hvilket kokkelandslag du søker til.

Du må også skrive litt om hva du ønsker å arbeide med (salt/søtt etc.) og hva slags tidligere konkurranseerfaring du har.

Kokkelandslag med start i 2021

Kokkelandslagene oppnevnes normalt for fire år, og oppstart er 1. mars 2021.

Har du noen spørsmål, kan du sende en e-post til post@nkl.no.

Du kan også lese mer på NKL.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS