19 ledertalenter i Scandic Hotels deltar nå i lederutviklingsprogrammet Talent@Scandic.

Scandic utvikler ledere

19 ledertalenter fra hele Scandic-systemet, fem av dem fra Norge, skal gjennom det neste året utvikles til kjedens neste ledere.

Publisert

– Programmet skal utvikle morgendagens ledere i Scandic. De 19 som er valgt ut representerer noen av de største talentene vi har. De må vi utvikle og ta vare på. Kun på den måten kan vi som selskap utvikle oss og vokse, sier HR-direktør i Scandic Norge, Elin Ekrol, i en pressemelding.

Jevgeni Mlinnikov, hotelldirektør på Scandic Kirkenes.

Det er sjuende gang at Scandic Hotels gjennomfører lederutviklingsprogrammet Talent@Scandic.

Deltakere fra Norden og Tyskland

Til årets program er deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland plukket ut. Gjennom det neste året skal de gjennom flere ulike deler av Talent@Scandic. De ulike modulene har fokus på nøkkeldrivere som kommersiell suksess, operativ drift og service i toppklasse.

Jevgeni Mlinnikov, hotelldirektør på Scandic Kirkenes, gleder seg stort over å delta.

– Jeg ser mest fram til å få godt med faglig påfyll som jeg kan ta med videre i mitt daglige arbeid som leder. I vår bransje kjemper vi daglig ikke bare om flest fornøyde gjester og markedsandeler, men også om de beste eksisterende og framtidige ledere. Jeg mener at programmet er en av mange fordeler som gjør Scandic til en meget attraktiv arbeidsgiver, sier Mlinnikov.

På tvers av landegrensene

Det internasjonale tilsnittet hvor folk fra hele konsernet møtes på tvers av landegrenser tror Ekrol er en av suksessfaktorene til programmet.

– Vi er et internasjonalt konsern. Da må vi også dra nytte av det når vi utvikler medarbeiderne og selskapet vårt. Vi har mye å lære ved å jobbe på tvers av landegrensene. Ikke minst når det gjelder ledelse og forretningsutvikling, sier Ekrol.

Disse fem norske medarbeidere er valgt ut til å delta i programmet:

Rositsa Ilieva.

Jevgeni Mlinnikov, Scandic Kirkenes (hotelldirektør)

Christine Tuen.

Rositsa Ilieva, Scandic Byparken, Bergen (Chief engineer)

Ferdinando Vicinanza.

Christine Tuen, Support Office (Area Revenue Manager, Midt)

Ferdinando Vicinanza, Scandic Grensen og Scandic Karl Johan (hotellsjef)

Jonas Harsem, Support office (Key Account Manager)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Talent@Scandic


19 unge ledertalenter er nå med på Talent@Scandic.

Talent@Scandic er en del av Scandic Business School, som har tilbudt kompetanseutvikling til flere tusen medarbeidere siden starten i 1995.

Talent@Scandic ble opprettet i 1999, med formål å identifisere og utvikle høyt presterende medarbeidere til å bli fremtidige hotelldirektører eller til andre lederstillinger i konsernet.

Jonas Harsem.
Powered by Labrador CMS