Røros Kultur Bringebær nett
Røros Kultur Bringebær nett

Friske, økologiske nyheter fra Rørosmeieriet

Det eneste meieriet i Norge som kun lager økologiske produkter presenterer nå to smakfulle, forfriskende nyheter: Økologisk Røros Kultur og Økologisk Cottage Cheese.

Publisert

Økologisk Røros Kultur og Økologisk Cottage Cheese er laget på naturens premisser, uten å være tilsatt annet enn det kroppen trenger.

Norges første økologiske Cottage Cheese

Norges første økologiske Cottage Cheese smaker av ren, norsk natur, og har lite fett og masse proteiner.

Økologisk Cottage Cheese kan spises som den er, og egner seg også en grønn salat eller til å trylle fram en annerledes dessert.

Med smak av blåbær og bringebær

Økologisk Røros Kultur kommer i to smaker, blåbær og bringebær. Kulturmelka er leskende året rundt, og nytes som iskald tørstedrikk eller sammen med frokostblanding.

100 prosent økologisk

Hos Rørosmeieriet blir råvarenes opprinnelse passet ekstra godt på, slik at forbrukerne får matvarer av god kvalitet. Kombinasjonen av økologiske råvarer, lokal mattradisjon og moderne produksjonsmåter gir den særegne, gode smaksopplevelsen.