Innhold fra annonsør

Kakeesker som setter tonen for hyggelige matstunder
Norengros er stolt av å presentere eksklusive kakeesker under den nye merkevaren Stund, som er utviklet i tett samarbeid med dyktige fagpersoner med spesialkompetanse på mat og emballasje. Stund er resultatet av en visjon om å skape en perfekt ramme for alt fra hverdagsmåltider til større feiringer – og samtidig sette en ny standard for kvalitet, design og bærekraft innen matemballasje.

Godt håndverk fortjener å bli tatt vare på – og nytes. Det er tanken bak de nye norskproduserte kakeeskene til Norengros, som er designet for å ta vare på de hyggelige matopplevelsene og gi bakervarer den presentasjonen de fortjener. Med sitt tidløse og moderne preg passer kakeeskene inn både i private selskaper og hos profesjonelle bakerier og kafeer.
MØT OSS PÅ UMAMI ARENA
STAND D08-24
18. – 20. MARS 2025
NOVA SPEKTUM I LILLESTRØM
Utviklet med hjelp fra eksperter
Utviklingen av kakeeskene har skjedd i tett samarbeid med Norengros’ mange fagspesialister, som har inngående kunnskap om markedet og kundenes behov. En av disse er Kenneth Aas, som er et velkjent navn i konditorverdenen og har en CV som bokstavelig talt tar kaka. Han har nemlig jobbet som baker og konditor i over 35 år, med erfaring som konditorsjef hos anerkjente etablissementer som Grand Hotel og Hotel Bristol. I tillegg har han vunnet både gull og bronse i konditor-OL. Dette er med andre ord en mann som kan sine bakervarer.

– Vi har analysert hva som finnes ute i markedet, og hva vi mener mangler. Så har vi lagt ned mye tid og ressurser i å utvikle disse kakeeskene, og vi har nå fått et produkt som har et lekkert utseende og som ganske enkelt føles mer eksklusivt, sier Kenneth, som i dag jobber med strategisk innkjøp i Norengros.
I utviklingen har det vært viktig å sikre at kvaliteten og designet til eskene treffer så mange som mulig, og at de kan brukes til alle anledninger. De hører med andre ord like mye hjemme i en konfirmasjon som på den travle kafeen på hjørnet. Kenneth har lenge hatt en drøm om å forbedre kakeeskene som brukes i bakeribransjen, og nå er denne drømmen blitt en realitet.
– Vi kjøper med øynene, og presentasjon og fremføring har mye å si. Det er ikke noe stas å ha kjøpt en fin kake og deretter få den i en dårlig eske. Jeg har lenge tenkt at kakeesker i bakeribransjen kunne vært mye bedre, og har hatt et ønske om å gjøre noe med det, men jeg har ikke hatt muligheten før nå, forteller Kenneth.
Unike kvaliteter
Ved å dra nytte av Kenneths og andre dyktige fagpersoners kompetanse kan Norengros tilby sine kunder kakeesker av ypperste kvalitet, med et eksklusivt preg og unike egenskaper som skiller dem fra tradisjonell bakeriemballasje. Her er noen av designhøydepunktene:
- Høyere design: Eskene er laget med ekstra høyde for å romme kaker med høy pynt, uten at det går ut over stabiliteten.
- Spotlakk og renere hvitfarge: En vakker glans og en renere finish gir eskene et eksklusivt preg.
- Større vindu: Kunden kan enkelt beundre kakene gjennom et større og klarere vindu på esken.
- Smart lukkeløsning: En låsbar forsegling øker matsikkerheten og hindrer at kunder åpner produktene i butikken.
- Bedre kjøleegenskaper: Kakeeskene er laget av en kartong som har bedre toleranse for fukt og lave temperaturer, noe som sørger for at eskene holder formen på en god måte.
- Vakker dekor: Et elegant hjertesymbol preget inn i overflaten tilfører en varm og personlig touch.
Disse egenskapene kombinerer innovasjon, funksjonalitet og vakkert emballasjedesign på en måte som bidrar til å fremheve verdien av godt håndverk – og skape en fin ramme rundt måltidet.
– Vi vil at kunden skal kunne gå ut av butikken og være stolt av kjøpet sitt, og det mener jeg vi har fått til med disse kakeeskene, sier Kenneth.

Kortreist og FSC-sertifisert
For Norengros har bærekraft alltid vært en viktig prioritet, og Stund-kakeeskene er intet unntak. De er norskproduserte og kommer med merkeordningen «Norwegian Made». I tillegg er de FSC-sertifiserte, noe som betyr at produktet er laget av trevirke fra bærekraftig drevet skog. Videre har de fått en lavere vekt, som bidrar til å redusere CO2-utslippet. Alt dette er med på å sikre at kakeeskene blir produsert på en måte som belaster miljøet minst mulig.
– Kakeeskene er kortreiste og produsert av nordmenn med god kunnskap om hvilke kvalitetskrav som gjelder for det norske markedet. Med merkevaren Stund ønsker vi å være en pådriver for bærekraft og ansvarlige valg, sier Kenneth.

Flere produkter lanseres fortløpende
Kakeeskene er bare begynnelsen for Stund. Etter hvert vil merkevaren inkludere andre produkter som pappbegre, bestikk, matposer og fastfood-emballasje. Fellesnevneren for alle disse produktene er at de skal bidra til å sette stemningen for måltidene vi nyter i selskap med andre eller på egen hånd.
– Stund skal være for de hjertevarme stundene og skape kos og hygge rundt måltidene. Det er ganske enkelt en hyllest til dem som hver dag jobber for at andre skal få en god matopplevelse. Jeg tenker på det som den gode hjelperen som skal bidra, men ikke ta all æren, avslutter Kenneth.
Riktig emballasje gir maten bedre holdbarhet og skaper et bedre førsteinntrykk, samtidig som den er mer hygienisk og bidrar til å bevare den gode smaken. Hos Norengros finner du alt du trenger innen matemballasje, og ønsker du mer informasjon om de nye Stund-produktene eller andre varer i sortimentet vårt, er det bare å kontakte oss her.