Nytt om navn

Nytt om navn fra Sørlandet og Vestlandet.  

Publisert

Kathrine CanilloogGerald Canillo åpner Café Canillos i kjøpesenteret på Bergsmyr ved Tvedestrand i mai. De har tidligere arbeidet innenfor hotell- og restaurantbransjen i både Sveits, Singapore, Irland og Thailand. Nå har paret bosatt seg på Sandøya.

May Britt Hjelm Aukland åpnet Hundvåg bakeriutsalg i Rogaland i januar. Bakeriutsalget holder til i de samme lokalene som Vaaland Dampbakeri holdt til tidligere. Den nye driveren vil satse mer på varmmat.

Knut-Espen Misje er ansatt som ny daglig leder og Daniél Rougé Madsen som ny kjøkkensjef på Hall Toll i Stavanger. Begge kommer fra Gastronomisk Institutt (GI). Hall Toll omfatter restaurant, bar, nattklubb samt kurs- og konferansefasiliteter.

Christian Topstad er ny direktør på Spa-hotell Velvære på Hjelmeland i Rogaland etter Sigbjørn Lerstøl. Topstad, har tidligere vært hotelldirektør i Choice Hotel Copenhagen i København, og har lang utdanning og erfaring innen hotelldrift.

Janne Hovden (27) fra Vea på Karmøy hotellsjef på West Ham United Quality Hotel. Hotellet er det eneste hotellet i Europa som ligger inne i en fotballarena. Det er en del av tribunen som heter Dr. Marten Stand, og alle rommene har utsikt over banen. Hotellet, med 70 rom, er for tiden i Choice-kjeden, men skal ut av Choice i juni.

Kokkene Marit Larsen og Olaug Iren Utbjo, samt Sølvi Karin Sandvik, starter i midten av april en servicebedrift for mat på Sand i Rogaland med både lunsjbar og cateringtjenester. På menyen står blant annet tradisjonsmat fra Ryfylke. Daglig leder og eier Utbjo kommer til å flytte catering- og kioskbedriften fra Prestavikjo og ned til Garaneset på Sand. Med på laget er kjøkkensjef Sandvik og pådriver, mentor og styremedlem Larsen

Jenny og Kjetil Mehus åpnet Hotell Fjordbris på Østhusvik i Rogaland i begynnelsen av februar. Mehus, som er fra Østhusvik, arbeidet i reklamebransjen i Stavanger tidligere. Det siste året har han neste utelukkende jobbet med hotellprosjektet. Ved årsskiftet sluttet kona i arbeidet i barnehagen for å ofre seg for hotelldriften. Datteren Maren tiltrer som kjøkkensjef til sommeren. Hotell Fjordbris har åtte hotellrom og åtte leiligheter. Når alle senger er belagt, er det en overnattingskapasitet på 66 plasser. Det er investert 20 millioner kroner i prosjektet som ligger idyllisk til ned mot vågen og båthavnen på Østhusvik.

Powered by Labrador CMS