Vibeke Kongshavn nett
Vibeke Kongshavn nett

Nytt om navn fra sør og vest

Vibeke Kongshavn (37) er nyansatt kjøkkensjef på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Stephan Olsen (32) er ansatte som restaurantsjef på samme sted.

Publisert

Vibeke Kongshavn har gått kokkeskolen grunnkurs og vk1 og har jobbet i hotellbransjen i 14 år. Hun startet som lærling på Radisson SAS Royal Bryggen i Bergen, og fortsatte som kokk og førstekokk, i tillegg til salg i en periode. Etter 10 år på Radisson SAS Royal Bryggen begynte Kongshavn som soussjef ved Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen før hun etter to år avanserte til stillingen som kjøkkensjef.

Stephan Olsen (32) er nyansatt restaurantsjef ved Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Olsen kommer fra stillingen som

daglig leder ved Tvedestrand Fjordhotel. Han har bred erfaring fra restaurantbransjen. Han har tidligere jobbet i Fjord Line, Color Line, Rica-kjeden og Ludel`s Gourmet i Sandefjord.

Raymond Nilsen (30) fra Sandefjorder ny hotellsjef på Tvedestrand Fjordhotell. Han tok over etter Stephan Olsen 1. februar. Nilsen har i 12 år arbeidet i Color Line.

Eiendomsinvestor Einar von Hirsch skal bygge et konferansehotell til 250 millioner kroner med over 200 rom og badeland på Eschebrygga midt i Flekkefjord sentrum.

Thomas Hjellestad er hotelldirektør for Myhregaarden Hotel i Stavanger, som ble åpnet i januar.

John Korff Lofthus fra Hardanger er ny hotelldirektør for det nyåpnede Energihotellet på Nesflaten i Suldal. Han kommer fra jobb som soussjef på Holmenkollen Park Hotel i Oslo

Nina Schanche Nilsen (37) fra Bergen blir ny senterleder for Åsane Storsenter. Nilsen er utdannet fra Norsk Hotellhøyskole og Handelshøyskolen BI og har bred erfaring fra ulike sider ved hotell- og restaurantdrift både i Norge og Sverige. Hun kommer nå fra jobben som hotelldirektør ved Quality Hotel Edvard Grieg, hvor hun de siste sju år har hatt totalansvar for drift, personal, økonomi, salg, kvalitet og produktutvikling.

Stephan Olsen er ansatt som ny restaurantsjef på Quality Edvard Grieg Bergen. Olsen kommer fra stillingen som hotellsjef på Tvedestrand Fjordhotell.

Ramona Storebø er daglig leder for en nyåpnet Dolly Dimples-restaurant i Stallgata på Voss. Restauranten ble åpnet i november,

Tor Andvord (30), Øystein Gården (24) og Tor Egil Krogstad (27) overtok driften av Norlandia Park Hotel i Sogndal 1. januar. Alle de tre kommer opprinnelig fra Gudbrandsdalen. Krogstad etablerer også en ny bowlinghall som vil bli tilknyttet hotelldriften. Øystein Gården blir ny daglig leder for hotellet.

Joar Sæhoel tok fra årsskiftet over Laksen Pub og Restaurant i Lærdal. Han overtar etter Kjell og Kenneth Grøthe, som fortsatt er med i styret, men som nå skal konsentrere seg mer om sin bedrift Lærdalsmat. Søhoel er eneaksjonær i det nye selskapet.

Arild Remøyog Jan Egil Larsen er i gang med å etablere flere nye utsalg for Pizzabakeren. I april 2006 åpnet de det første i Flekkefjord. I februar og i oktober i år ble to til åpnet i Remøys hjemby, Ålesund. I februar er det duket for nok en åpning, i Førde.