Nytt om navn fra Møre og Trøndelag

Terje Devold (50) blir fra 1. mars ny administrerende direktør reiselivsselskapet i 62° Nord, der han får ansvaret for hele reiselivssatsingen i morselskapet Flakk Gruppen.

Publisert

Devold kommer fra stillingen som direktør i selskapet Fjord Norge AS, og tidligere også vært reiselivssjef i Destinasjon Ålesund og Sunnmøre og styreleder i Møre og Romsdal reiselivsråd. Han tar over stillingen etter Kari Mette Ski.

Ibrahim Khoshnau driver Milano Restaurant på Vestnes, som åpnet i nye lokaler i Helland sentrum like før jul. Restauranten ligger i et hus der det tidligere har vært både veterinærklinikk og matvareforretning. I restauranten er det 60 sitteplasser, den blir åpen sju dager i uka fra klokka 12 fra mandag til lørdag og klokka 13 på søndager.

Pernille Kvam (27) og Helge Henøen (27) driver en nyåpnet kafé i Elnesvågen, nemlig Café Gossip. Med Café Gossip har lokalbefolkningen fått et trendy velsmakende tilbud som de ikke har hatt før.

Paret Ching Yi Shek og Hua Jun Yao åpnet kinarestauranten Yummy Yummi i Sunndal 1. februar. Restauranten holder til i Nordmørsvegen 3, i lokalene hvor Marino Restaurant ga opp i oktober.De to har de siste tre årene jobbet ved en kinarestaurant i Levanger, men har lyst til å starte for seg sjøl. Hua Jun Yao er fra Shanghai, mens kona Ching Yi Shek er fra Hong Kong.

Øivind Carstens, tidligere hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Røros, har opprettet et nytt driftsselskap som leier og driver Bergstadens Hotell. Det nye selskapet overtok 1. januar.

Irene Huse Furset (29) er blitt sjef for Ona og Finnøy Havstuer. Hun har allsidig bakgrunn, og vært i servicebransjen de siste 10 årene. Hun har blant annet drevet økologisk bakeri, og fra hotellbransjen har hun erfaring både som bartender, servitør og nattevakt.

Vegard Øverhaug og Rello Got står bak et nytt spisested og bar i Oppdal. Stedet får tilhold i Torgsenteret i lokalene som Håndverkstuggu tidligere holdt til, og målet er åpning før påske.

Ingegerd Eggen Sellæg overtok 1. februar stillingen som ny direktør ved Stiklestad Hotell. Eggen Sellæg tok over etter Mikael Forselius. Eggen Sellæg var i perioden 1998 til 2006 ansatt som markedsansvarlig ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Hun har også vært styremedlem i Stiklestad Hotell AS siden etableringen av hotellet.