HafjellHotellApartments
HafjellHotellApartments

Ny restaurantsjef på Hafjell Hotell

Celine Bakke startet som ny restaurantsjef på Hafjell Hotell 1. januar. Hun kommer fra stillingen som restaurantsjef på Quality Hotell og Resort Hafjell, der hun har vært ansatt i 2,5 år. Bakke er 42 år, bor i Hafjell med mann og to barn.

Publisert

Celine Bakke.

Bakke startet sin restaurantkarriere i Peppes som servitør, og deretter daglig leder på Peppes nye restaurant på Gardermoen, før hun bestemte seg for å flytte til Lillehammer og ta jobben som daglig leder for By the Way (nå Marché).

Da Peppes skulle etablere seg i Hafjell var hun den som startet opp og drev restauranten som daglig leder frem til høsten 2008. Hun ble da hovmester på Radisson Blu Lillehammer Hotell.

Et halvt år senere ble hun ansatt som restaurantsjef ved Quality Quality Hotell og Resort Hafjell.

Oppgraderes

Hafjell Hotell.

– Hafjell Hotell ønsker Celine Bakke velkommen og ser frem til å utvikle restauranten på hotellet sammen med henne. I løpet av vinteren blir restaurantavdelingen gjort om til fem praktiske og hyggelige stuer, resepsjonen får en velfortjent ansiktsløftning hvor vi også etablerer en etterlengtet lobbybar, skrives det en melding fra Hafjell Hotell.

Konferanseavdeling med pausearealer får også en oppgradering, både i forhold til AV-utstyr og ikke minst en oppgradering av det trådløse nettverket. Vi vil etter dette tilby det beste og raskeste nettverket på hoteller i innlandet. Pausearealene og vårt nye mattorg vil gjøre det meget effektivt å avholde kurs og konferanser på Hafjell Hotell.

For mer informasjon om Hafjell Hotell klikk her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS