Nina B Caspari nett

Ny markedssjef på Skaslien

Nina Bogerud Caspari (44) er ansatt som salgs- og markedssjef og assisterende daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær i Solør.  

Publisert

Skaslien Gjestgiveri bygges for tiden ut til konferansehotell bl.a. med en ny romfløy med 24 dobbeltrom og stor konferansesal. Åpningen av nyanlegget skjer i begynnelsen av november.

Bogerud Caspari er utdannet ved Norges Markedshøyskole, og har lang arbeidserfaring primært fra reiselivsnæringen, først fem år i Star Tour som reiseleder i Marokko og Frankrike og som salgskonsulent i Oslo.

Videre har hun 17 år ved Rica Hotels hovedkontor, først som salgssjef/KAM ovenfor forretningsmarkedet, videre som markedssjef med ansvar for Rica Partner Hotel, samt kjedens øvrige strategiske partnere. Caspari flyttet med familien til Åsnes kommune 1. juli i år, med mann og to barn.

Bogerud Caspari begynner i sin nye stilling 1. oktober 2008.

Andre nyheter fra Østlandet

Ellen Margrethe Kalvenes fra Meny Tolvsrød ved Tønsberg gikk helt til topps i kampen om NM-gullet i Sjømat under Den Norske Matfestivalen i Ålesund. Hun er dermed kvalifisert for Nordisk Mesterskap sammen med fjorårets vinner. Klas Roger Arvesen fra Meny Indre Havn fikk sølv, mens Brian Brunsvik fra Meny Bogstadveien sikret seg bronsen.

Olav Lie-Nilsen har kjøpt Thorbjørnrud Hotell på Jevnaker. Han har jobbet som direktør for hotellet i mange år.

Powered by Labrador CMS