Norlandia Geilo Hotel

Ny direktør på Norlandia Geilo Hotel

Norlandia Geilo Hotel har fått ny direktør. Den tidligere hotellsjefen Benedicte M. Guslund tok over styringen 1. september. Hun overtok samtidig som hovedaksjonær i driftsselskapet Hotel Management AS.

Publisert

Benedicte M. Guslund (33) har overtatt som direktør ved Norlandia Geilo Hotel og hovedaksjonær i driftselskapet, Hotel Management AS. Guslund har hotellutdannelse og Mastergrad fra Institute Vatel i Lyon/Paris og tidligere

arbeidserfaring fra firestjerners hoteller på den franske rivieraen og de franske alper.

Hun har vært ansatt i Norlandia siden hun kom tilbake fra Frankrike i 2001, og har de siste seks årene jobbet som Hotellsjef ved Norlandia på Geilo.

Robert Carlsson (32) er ansatt som driftssjef mat og drikke ved Norlandia Geilo Hotel. Han er utdannet kokk fra Sverige og har ellers lang erfaring fra hotell og restaurantbransjen.

Carlsson har blant annet jobbet for Norlandia-hotellene på Geilo, Gardermoen, Trysil og Ustaoset. De siste seks årene har han vært ansatt som restaurantsjef på Bardøla Høyfjellshotell på Geilo. Norlandia Geilo Hotel er det eldste hotellet på Geilo. Det stammer helt tilbake fra 1880, og det var dette hotellet som ga Geilo sitt navn.

Powered by Labrador CMS