Stone Hotel Oppdal.jpg

Nordstokke blir leder for Stone Hotel Oppdal

Rune Nordstokke er ansatt som administrerende direktør for Stone Hotel Oppdal. Rune Nordstokke kommer fra stillingen som administrerende direktør på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim, en stilling han har hatt siden desember 2005. Hotellet åpnes i november 2010.

Publisert

Nordstokke har lang fartstid i The Rezidor Hotel Group, med blant annet ledende stillinger i København, Amsterdam og Stavanger.

– Det å få være med på et sånt spennende prosjekt og med en slik ressurssterk driftseiergruppe, gjorde valget enkelt. Potensialet både for hotellet og bygda Oppdal er stor og jeg ønsker å bidra til at dette blir en suksess for alle parter, uttaler Nordstokke.

Tiltrer 1. mars

Rune Nordstokke tiltrer stillingen 1. mars 2010.

Rune Nordstokke blir administrerende direktør for Stone Hotel Oppdal, som åpner neste år.

”Vi er svært glade for å kunne meddele at Rune har takket ja til utfordringen med å dra i gang Stone Hotel Oppdal, og gleder oss til han tiltrer stillingen. Rune Nordstokke vil også bli med som medeier i Oppdal Hotelldrift AS sammen med Frode Hofstad, Øivind Carstens og Torkel Schive.

Vi er overbevist om at dette blir et sterkt team som vil jobbe for å løfte destinasjon Oppdal inn i en ny divisjon. Gruppen jobber også med ulike prosjekter innen reiselivet”, heter det i en pressemelding fra Stone Hotel Oppdal/Oppdal Hotelldrift AS.

Les også: Navnet ble Stone Hotel Oppdal

Åpner i november 2010

Stone Hotel Oppdal åpner 11. november 2010

Hotellet vil få 354 senger fordelt på 177 hotellrom, og seks møterom med kapasitet opptil 350 personer, samt restaurant og bar.

Stone Hotel Oppdals velværeavdeling vil få panoramautsikt mot fjellheimen.

Du kan følge med på utviklingen på hjemmesiden www.stonehotel.no

"
Powered by Labrador CMS