Navn i nyhetene

Nye eiere, nye sjefer og nye ledere. Her finner du en oversikt over siste nytt om personer i Horecabransjen.

Publisert

Merethe Bye Hansen (28) fra Helle har tatt over driften av et av Kragerøs mest særpregede spisesteder, El Paso. Hun har i nærmere fem år arbeidet deltid i Kragerøs eldste restaurant.

Marianne Konstad Villegas og Javier Villegas er nytt vertskap for MaJahuset i Kviteseid. Stedet het tidligere Mylla. Det blir primært en restaurant, men også bar og selskapslokale.

Thor Morten Halvorsen fra Høvik er ny eier for ærverdige Dalen Hotel. Etter vel ti års eierskap har nå Olav Magne Undredal og Anny Botn takket for seg. Halvorsen er fra før medeier i flere andre hoteller, deriblant Thon Hotel Vettre i Asker.

Lars Anton Corneliussen (32), opprinnelig fra Tjøme, har tatt over som direktør på Clarion Collection Hotell Atlantic i Sandefjord. Han har lang erfaring i hotellbransjen, deriblant på Quality Hotell Tønsberg.

Tom Karlsen Sørby, som står bak firmaet Norgescatering, har kjøpt Bakeriet i Langgaten 38 i Holmestrand. Det skal satses på bakervarer, småretter og cateringmat.

Elisabeth Jalland fra Sundbyfoss er ansatt som kokk ved Bakeriet i Holmestrand.

Mohamed Braital er ny driver for den nyåpnede restauranten Casablanca Restaurant i Sandefjord. Stedet het tidligere Føden, men ble gjenåpnet etter en to måneder lang periode med stengte dører i begynnelsen av mars.

Gunn Fagen fra Sande tar over Stasjonsgaarden Kafé og Bar. Hun er kjent fra Gunns Catering på Sandesentret. Der har hun drevet cafè og catering i fem år. Fagen tok over 5. mars. Hun opplyser at hun på sikt vil utvide menyen til også å omfatte middagsretter.

Kristin Løchsen har overtatt driften av Randis Kafé på Jevnaker, som tidligere ble drevet av Randi Bjertnæs. I begynnelsen av april byttet kafeen også navn til Café - bare kom inn.

Mette og Petter Bostrøm Hansen har solgt Fjordservice i Vollen, som de etablerte i 1974, til Vollen Marina AS, for 80 millioner kroner.

Linda Nilsen (24) er driftssjef i den nyåpnede P.M Røwdes Bar og Kafé i Askim Kulturhus.

Vigdis og Erik Magnus Paulsen har kjøpt lokalene etter gamle Pizzarelli Moss. To millioner kroner er investert på restaurering og nyanskaffelser, og nå er det full drift igjen. Annemor og Zdravko Bozhilovi er nytt vertskap på det ærverdige stedet med aner helt tilbake til 1770-årene.

John Erik Halvorsen har overtatt driften av Café Pitch i Drøbak golfklubbs lokaler. Det blir også cateringvirksomhet fra stedet.

Anita Blomberg (35) er hotellsjef for det nye SAS Radisson-hotellet i Fredrikstad. Hun kommer fra Våler i Østfold.

Cecilie Strøm (41) er ansatt som Meeting & Event Koordinator på det nye Radisson SAS-hotellet i Fredrikstad.

Hun kommer også opprinnelig fra plankebyen, og har mange års erfaring i bransjen.

Henning Pentz Pedersen (37) er ansatt som servicemanager på Radisson SAS Fredrikstad, som åpnet i slutten av februar. Fredrikstad-karen har ingen tidligere bransjeerfaring, og kommer fra en stilling i Utenriksdepartementet.

Michael Repser er ny Food & Beverage Manager på Radisson SAS Fredrikstad.

Edvard Kempinger er ansatt som kjøkkensjef på Radisson SAS Fredrikstad.

Håvard Elnan (36) er ny hotelldirektør på Scandic Hamar. Elnan kommer fra Scandic Edderkoppen, hvor han har vært hotellsjef siden januar 2004. Her har han blant annet vært ansvarlig for talent@scandic, et utdanningsprogram for potensielle ledere.

Han er utdannet innen reiseliv og har jobbet lenge i bransjen, både som hotelldirektør i Choice Hotels og Rica Hotels. Elnan begynte som hotelldirektør på Scandic Hamar 1. januar 2007.

Eva Johansen har tatt over driften av Skeidar-kafeen i Hamar.

Tove og Morten Botilsrud overtok 1. april puben Dirty Nelly på Flisa i Hedmark. De overtok utestedet på Flisa Stormarked etter Frode Fosseid, Vegard Nymoen, Bo Thomas Braathen og Erik Holtet. Tove Botilsrud blir daglig leder.

Hanne Linderud (35) er ny daglig leder for Quality Hotel Grand på Gjøvik. Dermed er begge byens hotelldirektører kvinner. Hun har tidligere blant annet vært hotellsjef ved Hotel Bristol i Oslo.

Oddveig Strand Ringvold har tatt over som ny driver for Huset Kafe i gamle Folkets hus på Raufoss. Stedet ble gjenåpnet i februar.

Sarkan Inal er ny innehaver for en ny Milano-restaurant som åpnes på Vinstra i april. Han driver fra før en lik restaurant på Otta.

Elin Fallingen er ny driver av kafeen i Skjåkstugu i Skjåk kjøpesenter.

Powered by Labrador CMS