Marit Bjørnland.
Marit Bjørnland.

Marit Bjørnland til Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Marit Bjørnland blir ny direktør ved Quality Hotel & Resort Sarpsborg på Grålum. Hun har lang erfaring fra flere Quality Resort-anlegg og kommer nå fra stillingen som direktør ved Quality Spa & Resort Son. Hun starter som direktør i Sarpsborg 1. juni 2010.

Publisert

Marit Bjørnland. (Foto: Choice)

Dermed kommer hun tilbake til kjente trakter. Bjørnland var salgs- og markedssjef ved hotellet i Sarpsborg fra 1999 til 2002, før hun tok med seg sine erfaringer videre til oppstarten av Quality Spa & Resort Holmsbu.

Tar over etter Schreiner

De siste fire årene har Marit arbeidet som markedssjef i Nordic Resort, der hun har bidratt til vellykkede etableringer av både Quality Spa & Resort Strömstad og Quality Spa & Resort Son.

Marit Bjørnland tar over styringen på Quality Hotel & Resort i Sarpsborg 1. juni i år. (Foto: Morten Holt)

Tidligere direktør André Schreiner forlot Sarpsborg etter nyttår da han ble branddirektør hele Quality Resort kjeden, med til sammen 13 anlegg i Norge og Sverige. Schreiner blir Bjørnlands nye leder når hun tiltrer stillingen i Sarpsborg 1. juni 2010.

Les også: Choice utvider konsernledelsen

Tilbake der det startet

– Det er med et tungt hjerte jeg velger å forlate Quality Spa & Resort Son. Det har vært en fantastisk reise, og jeg er meget stolt av både hotellet og alle de dyktige medarbeiderne her. Samtidig har jeg alltid likt hotellet i Sarpsborg. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Marit Bjørnland.

Eierne av hotellet i Son, Nils Gevelt og Lars Öberg i Nordic Resort synes det er trist at Marit nå forlater selskapet, men ønsker henne lykke til videre i sin nye stilling.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ble nyoppusset og utbygd i 2008, og er i dag Nordens største aktivitets- og konferansehotell.

Hotellet har moderne møtefasiliteter og en kongressal til opptil 1100 personer. Hotellets Superland er et 800 kvadratmeter stort multisports- og lekesenter med spa, badeland med vannsklier, innendørs skøytebane, golfsimulator og en 13 meter høy innendørs klatrevegg. I januar i år ble anlegget kåret til beste Quality Resort i Scandinavia under Choice Hotel Skandinavias store vinterkonferanse.

Les også: Pris til Quality-hotellet på Grålum

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS