Ole Erik Holmen Løkken Britannia

Holmen Løkken ny kjøkkensjef på Britannia

Ole Erik Holmen Løkken er ansatt som ny kjøkkensjef på Britannia Hotel i Trondheim.

Publisert

Ole Erik Holmen Løkken er ny kjøkkensjef på Britannia Hotel i Trondheim.

Han kommer opprinnelig fra Sør-Odal og er 35 år. Holmen Løkken startet sin karriere som kokkelærling hos Trond Moi, og i 2001 ble han Norgesmester i kokkekunst.

Fra To Rom og Kjøkken til Britannia

I tillegg til Bølgen og Moi på Høvik har han også arbeidet på Bagatelle i Oslo.

Da han flyttet til Trondheim i 2005 ble han kjøkkensjef og medeier i To Rom og Kjøkken, før han i høst startet i kjøkkensjefstillingen på Britannia Hotel.

Les mer om Britannia Hotel her

Vil du ha gratisnyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS