Heine Grov nett

Heder til jærkokken Heine Grov

Jærkokken og kjøkkensjefen Heine Grov ble i forrige uke hedret av Rogaland Bondelag for sin innsats med å løfte fram lokale råvareprodusenter og søkelys på kvalitet.

Publisert

Heine Grov er hedret av Rogaland Bondelag. (Foto: Morten Holt)

På et møte om landbrukets betydning for lokal verdiskap og sysselsetting på Jæren sist uke, fikk Grov overrakt ei vipe støpt i jern av Rogaland Bondelags leder Arna Høyland.

Til stede var også ordførere og representanter for lokal næringsmiddelindustri.

Lokal pådriver

- Grov fortjener en påskjønnelse for sitt arbeid med å løfte fram lokale råvareprodusenter og søkelys på kvalitet, fortalte Arna Høyland.

Hun fremholdt at den populære kokken har bidratt til å sette jærsk mat på dagsorden og vært en god ambassadør for jærlandbruket.

- Dermed har han også vært med på å understreke behovet for en oppegående matproduksjon i Norge, uttalte Høyland.

Ny kokebok på gang

Heine Grov kvitterte med god oppvartning. På menyen stod lokalprodusert kylling og svin, skriver Stavanger Aftenblad.

Grov har utgitt kokeboken Det jærske kjøkken, og er snart klar med en ny kokebok.

Les også: Ny bok fra jærkokken Heine Grov

Han har blant annet bakgrunn som kjøkkensjef fra Jæren Hotell og spisestedet Nr 17 på Bryne, men driver nå for seg selv, skriver Stavanger Aftenblad.

Les også: Heine Grov slutter som kjøkkensjef på Nr.17

"
Powered by Labrador CMS