Ane Johnsen

Fra Tyskland til Gudbrandsgard Hotell

Ane Johnsen (44) er ansatt som administrerende direktør ved Gudbrandsgard Hotell på Kvitfjell. Johnsen kommer fra en direktørstilling i Tyskland, der hun har hatt ansvar for og drevet ett femstjerners hotell.

Publisert

På Gudbrandsgard Hotell vil Johnsen ivareta det overordnede ansvaret for den daglige drift av hotellet som rommer 79 rom, 18 leiligheter, kurs og konferanse avdeling, samt restaurant og kafédrift.

Johnsen har 23 års erfaring fra hotellbransjen. Gjennom årene har hun blant annet vært tilknyttet kjeder som Mövenpick, Steigenberger, Choice og Norlandia. Johnsen har gått den klassiske veien i bransjen gjennom de mange avdelingene fra resepsjonist via salg og markedsføring frem til direktør.

Hennes fokus har i alle år vært kvalitetssikring, samt konseptutvikling kombinert med fornuftig drift og personalpolitikk.

Johnsen, som er mor til en tenåringsdatter, snakker fem språk og interesserer seg privat for filosofi og musikk. Hun har også avholdt tre separatutstillinger med egne akrylmalerier.

Powered by Labrador CMS