Per Christian Andersen Farris Bad nett

Fra Chess til Farris Bad

Per Christian Andersen blir ny direktør ved det nye spahotellet Farris Bad i Larvik. Andersen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Chess Communication AS.

Publisert

- Å være med å bygge opp Farris Bad som et unikt spahotell blir en fantastisk utfordring. Ambisjonsnivået fra både eiere og drivere er veldig spennende og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, sier Per Christian Andersen.

Les også: Spektakulære Farris Bad

Spennende destinasjon

- Larvik som destinasjon er også i en rivende utvikling med stor investeringsvilje til å gjøre byen og områdene rundt betydelig mer attraktive. Jeg håper å bruke min erfaring fra en annen servicebransje og merkevarebygging til å bygge Farris Bad til noe helt spesielt både nasjonalt og internasjonalt, fortsetter Andersen

Omfattende kompetanse

- Det er med stor glede at vi ønsker Per Christian velkommen til Farris Bad. Hans omfattende kompetanse på merkevarebygging og karismatiske lederstil, vil bli viktig i forhold til våre høye ambisjoner med Farris Bad, sier Daniel Stenbäck, direktør for Choice spa- og resorthotell Norden.

Åpner neste år

Farris Bad åpner 5. mars 2009. Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen er byggherrer. Choice Hotels Scandinavia, som eies av Petter Stordalen, vil stå for driften av hotellet.

Grunnlaget for hotellet er unike råvarer. Rett utenfor hotelltrappen ligger Farriskilden, bøkeskogen og larvikitten. Alt er merkevarer fra Larvik som vil sette sitt preg på hotellet. Hotellet vil få 176 rom inklusive 10 suiter, konferansekapasitet for 450 personer og en spaavdeling på over 2000 kvadratmeter.

"
Powered by Labrador CMS