ShionaLaw2
ShionaLaw2

Første kvinnelige hotelldirektør på 100 år

Shiona Law (49) starter som ny hotelldirektør på Radisson Blu Lillehammer 1. januar 2012. Hun er den første kvinnelige direktøren i hotellets 100-årige historie.

Publisert

Shiona Law (49) starter som ny hotelldirektør på Radisson Blu Lillehammer 1. januar 2012, og blir den første kvinnelige direktøren i hotellets 100-årige historie.

Hun kommer nylig fra stilling som prosjektleder hos Taran Produksjon AS hvor hun har drevet med artistformidling og prosjektledelse av show.

Law har også kompetanse fra hotell- og reiselivsbransjen, der hun blant annet har arbeidet som salgs- og markedssjef på Quality Hotel Hafjell og som hotellsjef på Quality Hotel Tønsberg.

– Jeg ønsker Shiona Law varmt velkommen hos oss og ser frem til hennes gode lederskap og verdifulle bidrag til hotellet. Hennes engasjement og tidligere karriere i hotellbransjen har stor verdi for oss, sier Christian Gartmann, Area Vice President, Rezidor Hotel Group.

100-års jubilant

Hotellet som ble åpnet for hundre år siden har blitt bygget ut i mange etapper. I 2010 ble 53 av hotellets 303 rom pusset opp, hvor alle fikk nye møbler, tepper og tekstiler i tidsriktig design.

– Jeg gleder meg virkelig til å lede et av regionens aller fremste hotell. Det er med ydmykhet jeg går inn i hotellets 100ende år som første kvinnelige direktør, sier Law.

Et historisk hotell

Med en fartstid på over hundre år har hotellet en lang historie bak seg. Under andre verdenskrig brukte det tyske militæret hotellet som hovedkontor, mens det en god del år senere ble besøkt av de kongelige og hele IOC under vinter-OL i 1994.

Hotellet har også huset noen av Norges fremste artister, utenlandske royaliteter og mange av verdens fremste idrettsutøvere.

Konferansekapasitet

Hotellet er et av landets største på møteromskapasitet. Med alt fra små grupperom til store ballsaler og kongresshaller dekkes de fleste behov.

Alle møtedeltakerne får servert mat og snacks fra Brain Food, et matkonsept som bygger på energi, smak og velvære og som sikrer at deltakerne har større overskudd og får mest mulig ut av dagen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS