Poul-HenrikRemmerRadissonBluTromsø
Poul-HenrikRemmerRadissonBluTromsø

Danske leder Radisson Blu Hotel Tromsø

Poul-Henrik Remmer (52) er ny administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Tromsø. Dansken, som har tjenestegjort under Dronning Margrethe og ved flere internasjonale hoteller, har siden 2002 vært både assisterende direktør og Food & Beverage Manager i Nordens Paris.

Publisert

Poul-Henrik Remmer har overtatt etter Per Paulsen som administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Tromsø.

– Jeg gleder meg til å ha ytterligere fokus på våre gjester og yte dem den best mulige service. Sammen med dedikerte og lojale kolleger skal vi bygge videre på Radisson Blu hotellenes visjon ”Yes I Can!” i alt vi gjør, sier Remmer.

Dronningens private kjøkkensjef

Før Remmer kom til Tromsø i 2002, har han ervervet seg tung kompetanse innen hotellbransjen og food & beverage-området.

Han har blant annet vært den danske Dronning Margrethes private kjøkkensjef, han har jobbet som kokk ved den danske ambassaden i Stockholm, og han har vært food & beverage-ansvarlig ved flere ledende hoteller i Danmark, Kuwait, Island og Norge.

Tar over etter Per Paulsen

Poul-Henrik Remmer overtar etter Per Paulsen.

Paulsen fortsetter som regiondirektør for Midt- og Nord-Norge i Rezidor Hotels Norway AS.