Thomas Westergaard (1)

Westergaard forlater Comfort og Nordic Choice

Konserndirektør i Comfort Hotels, Thomas Westergaard, slutter i stillingen 31. mai. Nå vil han prøve seg på egen hånd i hotellbransjen. 47-åringen har hatt Norge som sitt hjem siden 1990. Da startet han i økonomiavdelingen ved hotellet som i dag heter Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo, der han 12 år senere, i 2002, også ble direktør. De siste åtte årene har han hatt ansvaret for varemerket Comfort Hotels i Nordic Choice Hotels.

Publisert

Thomas Westergaard slutter som sjef for Comfort Hotels 31. mai 2012. (Foto: Morten Holt)

I de åtte siste årene har han hatt ansvaret for hoteller under varemerket Comfort Hotels.

Han har i løpet av disse årene vært involvert i nærmere 15 hotellåpninger, og styrer i dag 29 hoteller, inkludert nye Comfort Hotel Grand Central som åpner i Oslo om en månedstid.

Ingen enkel avgjørelse

Thomas Westergaard skal forsøke seg på egen hånd i hotellbransjen. (Foto: Morten Holt)

Westergaard er svært takknemlig for alle årene han har hatt i Nordic Choice Hotels, og det har ikke vært en enkel avgjørelse å levere inn sin oppsigelse.

– Jeg har sagt til meg selv at skal jeg gjøre noe på egen hånd må det bli nå og ikke om fem år, sier Westergaard til Reiselivsavisen.no.

Han har hotellutdannelse fra Johnson & Wales University Providence, Rhode Island i USA. Han har også gjennomført studier ved Cornell University i New York tre sommere på rad mellom 1999 og 2001.

Ideer på tegnebrettet

Nå skal han forsøke seg på egen hånd. Han har noen ideer på tegnebrettet, men vil ikke binde seg til en bestemt forretningsidé enda. Først skal det sonderes litt, men at det handler om hotell er sikkert.

– Jeg vil arbeide innenfor rådgivning knyttet opp utviklingsprosjekter og muligens management for hire for hoteller som er i en omstillingsprosess. En idé er også drive med hotelldrift gjennom leiekontrakter med hotelleiere eller managementavtaler, sier han til Reiselivsavisen.no.

Les hele intervjuet med Westergaard på Reiselivsavisen.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS