Anna-Maija Isachsen

Nyansettelse i Horwath Consulting

Anna-Maija Isachsen begynner 1. juni som konsulent i Horwath Consulting. Hun har juridisk embetseksamen fra Finland med praksis særlig innen avtale- og forretningsrett, samt studier i økonomi og ledelse fra BI i Oslo. Hun er finsk, men flyttet til Norge i 1993.

Publisert

Anna-Maija Isachsen begynner som konsulent i Horwath Consulting 1. juni 2012.

Isachsen kommer fra stillingen som administrasjonssjef og nestleder for Henie Onstad Kunstsenter i Bærum der hun har jobbet i siste fire år med ansvar for økonomi, personal og kommersielle aktiviteter.

Kunstsenteret, som er en av Norges ledende arenaer for nasjonal- og internasjonal modernisme og samtidskunst, er også en viktig turistattraksjon.

Erfaring fra reiselivsbransjen

Isachsen har fra tidligere lang erfaring innen reiseliv med over 12 år i Royal Caribbean Cruise Line i Oslo med oppgaver innen salg, markedsføring, konferanse og incentive segment, samt sist som selskapets Norden sjef.

Hun var med på å lansere verdens største cruise skip Freedom of the Seas i Oslo og Norden i 2006, samt jobbet med planlegging av første snuhavnoperasjon for RCCL i Oslo. Med sin bakgrunn vil hun blant annet arbeide med cruiserelaterte prosjekter.

Horwath Consulting

Horwath Consulting er et ledende og norskeid reiselivsrådgivningsmiljø som arbeider over hele «Reiselivskartet». Vi har erfaring fra de fleste deler av reiselivet. Mest kjent er vi oppdrag innen hotell- og attraksjonsutvikling, cruise og offentlig reiselivsplanlegging. Vi arbeider primært for oppdragsgivere i Norge og Skandinavia. Vår internasjonale tilknytning til Horwath HTL (Hotel, Tourism and Leisure) muliggjør oppdrag også internasjonalt.

Les mer på Horwath.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS