Svein Arild Steen-Melvold Scandic nett

Ny sjef for Scandic i Norge

Svein Arild Steen-Mevold er ansatt som ny landssjef for Scandic Hotels i Norge. Steen Mevold kommer fra stillingen som konsernsjef for Clarion Collection i Choice Hotels. Han tiltrer som ny landssjef for Scandic Norge i begynnelsen av 2011.

Publisert

Svein Arild Steen-Melvold blir ny landssjef for Scandic i Norge. (Foto: Scandic Hotels)

Svein Arild Steen-Mevold har lang erfaring fra hotellbransjen. Han har arbeidet som hotelldirektør på blant annet Scandic Stavanger, bidratt til åpningen av Scandic Sjølyst og vært salgs- og markedsdirektør i Scandic Norge.

Siden 2003 har Svein Arild jobbet i Choice og er i dag konsernsjef for Clarion Collection, en del av Choice-konsernet. Han er 43 år, og bor i Oslo med kone og tre barn.

En spennende utvikling

– Jeg har jobbet i Scandic tidligere og har alltid hatt et positivt inntrykk av selskapet. Det føles veldig inspirerende å kunne drive den spennende utviklingen som nå skjer i Norge, hvor varemerket utvikles og hotellkjeden vokser med flere nye hoteller, sier Svein Arild Steen-Mevold, og fortsetter:

- Nylig fikk kjeden to nye hoteller sentralt i Bergen. Scandics verdier ligger tett opptil mine egne, og det gjør meg både stolt og glad å komme tilbake for å lede det norske teamet mot nye suksesser, sier Svein Arild Steen-Mevold.

Operativ og kommersiell kunnskap

– Svein Arilds brede kompetanse og lange bransjeerfaring gjør ham godt egnet til å lede Scandics voksende virksomhet i Norge. Han innehar en viktig kombinasjon av både operativ og kommersiell kunnskap, han kjenner Scandic og våre verdier godt, og han har et sterkt nettverk blant våre norske kunder og eiendomsbesittere. Jeg er glad for at det blir Svein Arild som fortsetter utviklingen av Scandics varemerke og sterke ekspansjon i det norske markedet, sier Anders Ehrling, konsernsjef og administrerende direktør i Scandic.

Vil du abonnere på gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS