Christian Hoel Nortura

Ny salgsdirektør i Nortura Proff

Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver, heter det i en pressemelding fra Nortura.

Publisert

Christian Hoel

Nortura Proff omsetter for 1,8 milliarder, og selger til storhusholdning, hotell og restaurantmarkedet samt kiosk, bensin og servicestasjoner. Under Jacobsens ledelse har avdelingen utviklet seg til å bli en profesjonell og dynamisk salgsorganisasjon med gode relasjoner til en stor og variert kundegruppe.

- Det ligger ingen dramatikk i dette. Jeg skal ha pappapermisjon og kose meg med lille Magnus en stund. Men det er en kjent sak at jeg er en utålmodig og resultatorientert kar som ønsker å gyve løs på nye oppgaver hos en ny arbeidsgiver når tiden er moden for det, sier avtroppende salgsdirektør Jørn-Gunnar Jacobsen.

Christian Hoel er fra Oslo, er utdannet siviløkonom fra USA med hovedvekt innen markedsføring og ledelse. Hoel kommer fra stillingen som salgssjef servicehandel i Nortura Proff hvor han han har vært i tre år.

- Christian er markedsmann til fingerspissen med erfaring fra NetCom, Bates og TINE. Jeg er sikker på at vi har funnet rett mann til å videreføre den positive utviklingen som vi ser Nortura Proff er inne i, sier konserndirektør Torleif Bjella.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS