Leif Atle Viken Coca Cola nett
Leif Atle Viken Coca Cola nett

Ny Cola-sjef i Norge

Leif Atle Viken (42) fra Brumunddal begynte 1. juni i stillingen som administrerende direktør i Coca-Cola Drikker.

Publisert

Nåværende administrerende direktør, briten Richard Harris, vil overlappe med Viken i juni, og fortsetter videre til nye internasjonale utfordringer fra 1. juli 2008.

Leif Atle Viken har 11 års fartstid i selskapet, og har jobbet seg opp fra han startet som regionsjef for en av sju regioner i Norge i 1997. Han spilte en viktig rolle i prosessen med å slå flere av de sju regionene sammen til større enheter, og hvor han senere ble regionsjef for den største og viktigste regionen, Region Øst.

En spennende utfordring

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende utfordringen, forteller Viken, som samtidig ikke legger skjul på at han ser mange utfordringer i tiden fremover. Vi ser en god vekst på en rekke av våre viktigste områder for tiden, men vi har også mye upløyd mark foran oss, understreker 42-åringen.

Viseadministrerende

I perioden 2004- 2008, har Leif Atle hatt flere ledende posisjoner i det norske Coca-Cola systemet, med økende ansvar. Fra 2004 til 2005 hadde han ansvaret for Logistikk og Teknisk Service. Fra 2005- 2006 hadde han ansvaret for CCDs totale Supply Chain.

Mot slutten av 2006 ble Leif Atle Vike kommersiell og viseadministrerende direktør i CCD, og i år tar han plass i sjefsstolen den 1. juni.

Leif Atle Viken er 42 år, bosatt i Brumunddal, er gift og har to døtre på 13 og 16.