Pål Helge Kraknes NETT

Kraknes ny sjef for Strøm og Bibendum

Pål Helge Kraknes (40) er ansatt som ny administrerende direktør i importselskapene Strøm og Bibendum. Kraknes kommer fra Möet Hennessy Norge, der han de siste fem årene har vært country manger. Kraknes har tidligere hatt ulike stillinger innen importhandel med vin og brennevin og arbeidet for selskaper som Amundsen, V&S og Diageo.

Publisert

Pål Helge Kraknes (40) er ansatt som ny administrerende direktør i importselskapene Strøm og Bibendum.

Pål Helge Kraknes tiltrer stillingen 1. august 2010.

Innen den tid vil en ny forretningsplattform for de to selskapene være på plass (se egen pressemelding).

Kraknes’ viktigste jobb som leder av Strøm og Bibendum blir å utvikle samarbeidet med nøkkelleverandører til selskapene.

Varemerke

Pål Helge Kraknes vil også ha en viktig rolle i det intensiverte arbeidet med varemerkekommunikasjon for produsentene i porteføljene til Strøm og Bibendum.

– Jeg er veldig spent og ser fram til å drive dette videre. Jeg får ett fantastisk team med flotte og motiverte mennesker og muligheten til å jobbe med en større portefølje med store, spennende varemerker, sier Pål Helge Kraknes.

– Verdifull erfaring

– Vi er veldig godt fornøyd med å kunne presentere Pål Helge Kraknes som ny administrerende direktør for selskapene Strøm og Bibendum. Gjennom sine mange år i denne bransjen har han vist at han kan lede og videreutvikle sterke produktporteføljer. Verdifull erfaring kombinert med personlige egenskaper som driv, energi og kreativitet vil komme godt med når han nå tar over i Strøm og Bibendum, sier Joacim Hultin i Senior Vice President i Altia Trading.

Strøm AS og Bibendum AS inngår i det finske Altia-konsernet.

– Ny kompetanse

– Som tidligere country manager for Möet Hennessy har han en solid erfaring med håndtering og videreutvikling av store, viktige leverandører. Dette blir vårt viktigste satsingsområde fremover og vi har stor tro på at Pål Helge Kraknes kan tilføre oss mye viktig kompetanse på dette området, sier Joacim Hultin, Senior Vice President i Altia Trading.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS