Kim Wahl og Stefan Granlund nye styremedlemmer i Kavli Holding

Som ledd i en fornyelse av styret ble Kim Wahl og Stefan Granlund valgt inn som styremedlemmer i Kavli Holding på selskapets generalforsamling i juni.

Publisert

Kim Wahl er styreleder og eier av det private investeringsselskapet Strømstangen AS, samt styreleder og en av grunnleggerne til stiftelsen Voxtra. Han var i 20 år sentral i etableringen og utviklingen av det europeiske Private Equity-selskapet IK Investment Partners (tidl. Industri Kapital), som partner og som nestleder i selskapet. Han har tidligere arbeidet blant annet i den amerikanske investeringsbanken Goldman, Sachs & Co i London og New York. Wahl har en MBA fra Harvard University. Kim Wahl er bosatt i Norge.

Stefan Granlund var fram til sommeren 2009 administrerende direktør i Kraft Foods Norge som er del av Kraft Foods-konsernet og arbeider i dag som selvstendig rådgiver. Granlund har til sammen mer enn 20 års erfaring fra næringsmiddelselskaper som Marabou, Kraft og Maarud/Estrella, som administrerende direktør for selskaper i Finland, Sverige og Norge. Granlund er utdannet Magister i Økonomi fra Åbo Handelshögskola i Finland. Stefan Granlund er bosatt i Sverige

Kim Wahl og Stefan Granlund erstatter Jan W. Rolland som går ut av styret etter å ha innehatt styreverv i Kavlikonsernet siden 1996 og Tor Andersen som nå går over til styret i Kavlifondet.

Styret

Styret i Kavli Holding består etter dette av:

Finn Jebsen – styreleder

Stefan Granlund

Eli Kverneland (ansattvalgt)

Reidar Lorentzen

Aksel Mjøs

Kathrine Mo

Rune Nyheim (ansattvalgt)

Kim Wahl

Pressemelding

Powered by Labrador CMS