Roar Ingdal nett
Roar Ingdal nett

Ingdal blir Norgani-sjef

Tidligere Norlandia-sjef Roar Ingdal blir ny administrerende direktør i Norgani Hotels. Han tiltrer stillingen senest 1. mai. Ingdal har det siste året vært administrerende direktør i Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) i Norden og Baltikum.

Publisert

Tidligere har han også erfaring som administrerende direktør i Norlandia Hotels (2005-2007).

Han har i tillegg betydelig salgs og markedserfaring fra stillingen som salgs- og markedssjef i Color Line Gruppen fra 1992 til 2000.

Nå får Ingdal får ansvaret for å videreutvikle Nordens ledende hotelleiendomsselskap mot videre konsolidering og vekst.

Gleder seg

- Jeg ser frem til å begynne i selskapet. Norgani er et respektert selskap med god kompetanse og solide leietakere, noe som er en solid plattform for en videre lønnsom ekspansjon.

- Noen av mine første prioriteringer vil være å sørge for en god integrasjon av Norgani, samt utvikle organisasjonen. Vi skal samtidig kapitalisere på attraktive muligheter i markedet fremover, med sterk støtte fra Norwegian Property, sier Ingdal i en pressemelding.

Utvikling og vekst

- Vi er svært fornøyd med å få Roar Ingdal med på laget til å lede videreutviklingen av Norgani Hotels. Dette understreker vår fokus på lønnsom vekst i det nordiske hotelleiendomsmarkedet.

- Roar Ingdal har relevant erfaring fra hotellmarkedet og sammen med hans ledererfaring vil han styrke et allerede godt Norgani-team. Roar er kvalifisert til å levere på mandatet og vi ser frem til å aktivt støtte selskapets videre utvikling og vekst, sier Petter Jansen, administrerende direktør i Norwegian Property.