Christian Holst Diageo
Christian Holst Diageo

Holst ny sjef for Diageo i Norge

Christian Holst har overtatt etter Simon Rix som ny sjef for Diageo i Norge. Den nye sjefen lover å gi gass i de utfordrende tidene bransjen nå er inne i. Samtidig tar Simon Rix tar over som Nordisk finansdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Christian Holst er ny sjef for Diageo i Norge. (Foto: Diageo)

Holst har jobbet i Diageo i 10 år og kommer når fra stillingen som Nordisk HR-direktør i samme selskap. Han har også vært salgssjef i Norge tidligere, men kjennetegnes fremfor alt ved sin internasjonale erfaring.

Økt søkelys på kundene

- Dette er utfordrende og spennende tider, så det er, som alltid, viktig for oss å ha godt samarbeid med kundene våre. Når Diageo går inn i et

samarbeid, skal det gjøres på et felles grunnlag der vi ønsker å utvikle kundens business så vel som Diageos. Søkelyset på kunder skal styrkes, forklarer den nye sjefen.

Han sier at Diageo skal drive utviklingen spesielt med tanke på samfunnsansvar og ansvarlig skjenking.

Veiviser

- For meg er det viktig at vi har et veldig klart mål på hvor vi skal, og at medarbeiderne våre vet hvordan vi skal komme dit. Diageos mål er å være det ledende firmaet i denne bransjen i Norge, både når det gjelder resultatutvikling og den generelle utviklingen i bransjen for øvrig, forklarer Holst.

- Jeg er opptatt av å skape muligheter i en utfordrende markedssituasjon. Vi har sterke merker og dyktige mennesker. Sammen skaper dette grunnlag for fortsatt vekst i årene som kommer, sier han.

Noen av Diageos kjente merkevarer er Smirnoff, Johnnie Walker, Gordons, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, José Cuervo, Tanqueray, Beaulieu og Sterling Vineyards.

Pressemelding