Gunstein Lauvrak AE Foodtech
Gunstein Lauvrak AE Foodtech

Gunstein Lauvrak ble sjef for AE Foodtech AS

AE-Foodtech AS har ansatt Gunstein Lauvrak som ny administrerende direktør. Selskapet, som er et resultat av fusjonen mellom AE Storhushold, Foodtech Interiør og Storkjøkken og Foodtech Service, har betydelige vekstambisjoner, og rekrutterer derfor en erfaren leder utenfra.

Publisert

AE-Foodtech AS har ansatt Gunstein Lauvrak som ny administrerende direktør.

Gunstein Lauvrak har tidligere blant annet vært direktør i Wittusen & Jensen.

Skal vokse

"AE-Foodtech har ambisjoner om å bli kundenes førstevalg, og en ledende leverandør i Norge på storkjøkken, interiør og service til et voksende og profesjonelt marked innenfor offentlig virksomhet", heter det i en pressemelding.

Selskapet leverer utstyr til alle segmenter innen servering og storkjøkken, som hotell, restaurant, kafeer, kantiner, butikk, bakeri utsalg og bensinstasjoner. Selskapet har et stort og engasjert fokus på totalkvalitet, og er svært stolte av sine medarbeidere som hver og en innehar unik kompetanse som er avgjørende for selskapets videre utvikling.

Mye entusiasme

– Gunstein Lauvraks personlige egenskaper, erfaring og ambisjoner er det vi nå trenger for å gjennomføre den påbegynte fusjonen og etablere en plattform for lønnsom og strategisk vekst i de kommende årene, uttaler styreleder i AE-Foodtech, Tony Olsen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt, og er inspirert av mulighetene for å ta en ledende posisjon i et spennende marked. For å lykkes skal vi jobbe hardt med mye entusiasme for produkter, kunder og kunders kunder, og kvalitet, sier Gunstein Lauvrak.

AE-Foodtech

Fusjonen var et resultat av ønsket om å styrke kompetansen og gi kundene mer komplette løsninger. Selskapet har historikk innenfor storkjøkken, serveringsløsninger og service tilbake til 1990. I 2010 har AE-Foodtech over 70 medarbeidere og forventer en årsomsetning på om lag 160 millioner kroner med godt resultat.

Powered by Labrador CMS