findus
findus

Farmen blir Findus-sjef

Atle Farmen blir ny administrerende direktør i Findus Norge AS. Han tiltrer i september 2011, og tar over etter Øyvind Moen, som har ledet selskapet de siste åtte årene. Farmen har 16 års erfaring fra matvarebransjen og har tidligere hatt ulike markeds- og salgsstillinger innen Coca-Cola og Mars i Norge og Skandinavia.

Publisert

Siden 2003 har han vært administrerende direktør for Mars i Skandinavia. I denne perioden har Mars (med merkevarer som bl.a. Snickers, Twix, Bounty, Dolmio, Uncle Ben`s, Pedigree Whiskas etc.) levert sterk vekst, meget solide resultater, samt øke sine markedsandeler i alle respektive kategorier.

– Etter 10 flotte år i Mars Skandinavia ser jeg fram til å begynne i Findus med sin sterke lokale forankring, samt produksjon og produktutvikling i Norge. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Findus som sterkt varemerke i Norge, Sier Atle Farmen.

Slutter etter 17 år

Etter 17 år i Findus har Øyvind Moen valgt å si opp sin stilling som administrerende direktør i Findus Norge AS. Etter lang tids vurdering ønsker han å finne andre og nye utfordringer utenfor Findus.

Han startet i selskapet som produktsjef i 1993 og har gjennom årene hatt flere ulike stillinger innen salg og marketing. I 2003 ble han utnevnt til adm.dir. for Findus Norge AS og siden fungert i stillingen. I denne perioden har selskapet hatt en sterk vekst og har levert stabile og gode resultater. Øyvind Moen sluttet i selskapet i løpet av høsten.

Har vokst i Moens tid

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Findus og er stolt over det vi har utrettet de siste årene. Findus Norge AS har vokst til å bli en av de største aktørene i norsk handel og varemerket Findus har samtidig utviklet en meget sterk posisjon hos den norske forbruker. Jeg ønsker min etterfølger lykke til i jobben og er sikker på at han vil bidra til å ta Findus til nye høyder, sier Moen.