ArneOlavHaugenComfort

Blir ny Comfort-sjef

Arne Olav Haugen (46) er ansatt som ny konserndirektør for Comfort Hotels. Han har gjennom 17 år i Nordic Choice opparbeidet bred erfaring fra både drift og sentral stab. Olav Haugen starter i ny stilling umiddelbart.

Publisert

Arne Olav Haugen blir ny konserndirektør for Comfort Hotels i Nordic Choice.

Haugen er utdannet fra Norsk Hotellhøyskole, og har vært direktør på Quality Hotel Panorama, Clarion Hotel Oslo Airport, samt Clarion Hotel Bergen Airport.

De siste fem årene har han vært konserndirektør for HR/Samfunnsansvar i Nordic Choice Hotels, der han blant annet ledet arbeidet med å miljøsertifisere 165 hoteller etter ISO14001 standarden i løpet av ett år.

Haugen har i tillegg hatt ansvaret for å gjennomføre Nordic Choice sin årlige ”Vinterkonferanse” som samler 2200 Nordic Choice ansatte i Globen i Stockholm.

– Innovativt og nytenkende

– Comfort Hotels har de siste årene revolusjonert hotellbransjen med sine innovative løsninger og nytenkning. Kjeden har gjennomgått en formidabel utvikling, og jeg gleder meg til å utvikle kjeden ytterligere sammen med hele Comfort-organisasjonen, sier den nye konserndirektøren for Comfort Hotels, Arne Olav Haugen.

– En perfekt match

– Comfort trenger en leder som vil fortsette å tenke nytt og som vil utfordre de tradisjonelle spillereglene i reiselivsbransjen. Blant mange svært kvalifiserte søkere utmerket Arne Olav Haugen seg med en allsidig lederbakgrunn. Som konserndirektør for HR/Samfunnsansvar har Haugen bevist at det lønner seg å sette hårete mål, og derfor er han en perfekt match for Comfort-kjeden, mener administrerende direktør Torgeir Silseth.

Les også: Silseth kåret til Årets CEO i Europa

Comfort Hotels

Comfort Hotels har 30 hoteller i Norge, Sverige og Baltikum. Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledende hotellselskaper med en årlig omsetning på mer enn 6,2 milliarder og over 9200 ansatte.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS