Bjørn Ekren til høyre og Egil Riisnes nett

Bjørn Ekren i VIA Travel hedret med medalje

Etter 40 år i trofast tjeneste i VIA Travel Norge, ønsket selskapet å hedre personalsjef Bjørn Ekren. Nylig ble han hedret med Medaljen for lang og tro tjeneste fra Det Kgl. Selskapfor Norges Vel.

Publisert

- Det er en ære for meg å overrekke Bjørn denne medaljen. Den er vel fortjent, sier Egil Riisnes, konserndirektør i VIA Travel Group.Medaljen er en heder til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver.

Den er en unik og tradisjonsrik påskjønnelse alle arbeidsgivere kan bruke for å vise at man verdsetter erfaring og stabilitet.

Spennende arbeidsoppgaver

- Dette var en stor overraskelse og veldig hyggelig, sier hederspersonen selv. Tiden går fort når man har utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. En av de store fordelene ved å jobbe i et stort konsern som VIA er at man kan skifte kurs underveis - innenfor samme selskap.

Bjørn Ekren har i sin lange karriere lederstilling ved NSB Reisebyrå i London, leder for ulike NSB Reisebyråer i Oslo (i tillegg til regiondirektør), og etter oppkjøpet av VIA i 2000 har han vært personalsjef i VIA Travel Norge AS (tidligere VIA Flyspesialisten).

Han er den første i selskapets historie til å motta en slik æresbevisning.

Om VIA Travel NorgeVIA Travel er Norges ledende og største forretningsreisebyrå med en markedsandel på 32 prosent inkludert franchiser, en omsetning på fire milliarder kroner, 650 ansatte, 55 byråer og fire flyplasskontorer, samt en 24 timers serviceavdeling.

VIA er kvalitetssertifisert og partner i en av verdens største byråkjeder, RADIUS.

For mer informasjon på www.viatravel.no

" Fakta om medaljen* Medaljen ble innstiftet i 1888. Det Kgl. Selskap for Norges Vel ble oppfordret til å belønne lang og tro tjeneste i arbeidslivet.

* De første som ble tildelt medaljen var arbeidstakere innen jordbruk og privat husholdning. Etter hvert kom arbeidstakere innen industri, handel, håndverk og offentlig virksomhet med.* Medaljen er i sølv med et nasjonalfarget bånd på grønn bunn. Diameteren er 31 millimeter. På forsiden har Medaljen gudinnen Ceres en laurbærkrans. På baksiden graveres mottakerens navn og årstallet for tildeling.

* Sammen med Medaljen følger et jakkemerke med samme motiv og et diplom - alt samlet i en perm.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS